Social

Septembrie, ultima lună în care este deschis acest hotel din stațiunea Sângeorz-Băi

Septembrie este ultima lună în care puteți beneficia de cazare și tratament la acest hotel din stațiunea Sângeorz-Băi, anunță administratorii unității pe Facebook. Este vorba de hotelul Hebe unde 10 zile în cameră dublă costă 1220 de lei/persoană și în cameră single 1570 de lei/persoană. Masa costă 550 de lei, iar tratament se face timp de opt zile, mai puțin în cele de sosire și plecare.

Tratamentul constă în două proceduri pe zi si o consultație la medicul specialist. Este nevoie de bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist și dovada plății asigurărilor de sănătate (dovadă de asigurat – talon de pensii, adeverință de salariat, etc.), cardul de sănătate.

În luna august, toate locurile pentru tratament au fost ocupate. Cei cazați aici au putut și pot face tratamente de hidroterapie, băi minerale, duș subacval, proceduri cu parafină, solux, electroterapie cu raze ultrascurte, raze ultraviolete, raze infraroșii, curenți dinamici, ultrasonoterapie, băi galvanice, magnetodiaflux, curenți Trabert, dar mai pot beneficia și de masaj, aerosol cu medicamente, injecții cu apă minerală, acupunctură,  reflexoterapie.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.