Social

ShoeBox: Cadouri pentru copiii din Romuli

”Poate pentru tine fericirea este să fii alături de persoana iubită, să-ți permiți să cumperi cadoul dorit de Crăciun sau să-i ști pe toți cei dragi că sunt bine. Se spune, însă, că cei mai fericiți oameni sunt cei care aduc zâmbetul pe chipurile semenilor lor.

Fericirea pentru noi a fost când am reușit să aducem 27 de zâmbete pe fețele unor copii din nordul județului. Campania ShoeBox Năsăud ne-a adus duminică la Romuli, acolo unde 9 familii greu încercate de soartă își duc traiul așa cum pot mai bine. Cu ajutorul unor oameni mărinimoși am reușit să le facem o vizită, pentru a sta de vorbă cu ei și a le oferi o alinare în prag de sărbători.

Fiecare dintre cei 27 de copii (2 luni – 17 ani) la care am reușit să ajungem a avut pregătit un pachet cu dulciuri, haine, jucării și rechizite. Părinților le-am lăsat alimente și obiecte de igienă personală, pe care la rândul nostru le-am primit de la alți oameni generoși.

Dar nu ne putem asuma toate meritele. În primul rând trebuie să le mulțumim celor care, timp de câteva săptămâni au venit la Școala Generală ”Mihai Eminescu” din Năsăud, să aducă diverse produse pentru cei mai puțin norocoși ca ei. Le mulțumim și celor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, care au donat produse, dar ne-au și însoțit duminică la Romuli.

Și nu am putea încheia fără să le mulțumim celor care s-au implicat în organizarea acțiunii de duminică: Iulia Bidică, Bogdan Ivan Gruia, Nicu Floroaie, Mihaela Buhai, Margareta Luca, Miruna Sigmirean și Dan Dragoș. Mulțumiri speciale lui Ionel Burduhos și lui Vlad Leach, care au asigurat o parte din mijloacele de transport. Mai multe poze puteți vedea și pe pagina noastră de Facebook.

Campania ShoeBox Năsăud nu se oprește aici, ci va continua și vineri, când vom ajunge la o mănăstire din Vatra Dornei, acolo unde 120 de copii au nevoie de ajutorul nostru. Tot acolo este și un centru de femei vârstnice, unde 40 persoane vor primi vizita noastră.

Nu uitați: fericirea poate fi doar un zâmbet!”

Biroul de comunicare www.impartebucurie.ro

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.