Actualitate

Șofer de 18 ani, la spital în urma unui accident între Cepari și Dumitra

Pompierii militari au intervenit la un accident rutier produs pe DN 17C între localitățile Cepari și Dumitra. În evenimentul rutier au fost implicate trei persoane.

Un tânăr în vârstă de 18 ani a suferit traumatism cranian cerebral, traumatism facial și raumatism de coloana lombară. După evaluarea medicală de la fața locului a fost transportat la UPU-SMURD Bistrița pentru continuarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Celelalte două persoane, un bărbat și o femeie nu au avut nevoie de îngrijiri medicale și au refuzat transportul la spital, a precizat ISU Bistrița-Năsăud.

La locul accidentului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de un tânăr de 18 ani din Coșbuc a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 61 de ani din județul Prahova. În urma impactului dintre cele două vehicule, mașina condusă de șoferul de 18 ani a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. Accidentul s-a soldat cu rănirea tânărului din Coșbuc, acesta fiind ulterior transportat la spital.

Testarea cu aparatul etilotest a celor doi șoferi a indicat rezultate negative, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.