Social

Șoferul unui dumper și-a pierdut viața după ce a intrat într-un stâlp, la Feldru

Pompierii militari năsăudeni au intervenit cu două echipaje – unul de descarcerare si unul de prim ajutor, alături de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD la un accident rutier produs pe raza localității Feldru, pe DN 17D.

Un dumper a intrat într-un stâlp, iar conducătorul auto a fost găsit de echipajele de intervenție în stop cardio-respirator.

Din păcate, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor protocolului de resuscitare, iar echipajele medicale au fost nevoite să îi declare decesul la locul accidentului, informează ISU.

”Din primele date, un utilaj condus de un bărbat de 54 de ani, din Feldru, a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu două autoturisme parcate și cu un stâlp de susținere al rețelei electrice. În urma intervenției echipajelor medicale, s-a constatat din păcate decesul bărbatului. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă, urmând să fie stabilite cauzele și împrejurările producerii evenimentului”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Conform unor surse locale, bărbatul era fratele fostului viceprimar Iacob Sângeorzan.

Foto: ISU BN

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.