Cultură

Spiritul Vama Veche la Gala rockului bistriţean! (FOTO)

Cu o tradiţie veche de şapte ani, Gala rockului bistriţean s-a ţinut şi anul acesta dintr-o încăpăţânare, în sensul cel mai bun al cuvântului, a lui Gabriel Cociş şi a colegilor săi de la Prefix 990. Zeci de persoane s-au adunat pe terasa Vama Veche să asculte muzică rock.

Fără bani de la  Consiliul Local, dar cu ajutorul sponsorilor, Gala rockului bistriţean s-a ţinut şi anul acesta de dragul tradiţiei şi al continuităţii, însă departe de Pădurea Schulerwald. Terasa Vama Veche din incinta Ştrandului Codrişor a fost cea care a găzduit spectacolele organizate de Gabriel Cociş şi de colegii săi din trupa Prefix 990.

În prezenţa unui public numeros care a umplut mesele de la terasă, au urcat mai întâi pe scenă trupele Backlash şi Spellbound. Apoi a venit şi rândul veteranilor de la Prefix 990, trupă cu o lungă istorie la Bistriţa şi foarte îndrăgită în acest oraş.

„Am ţinut neapărat să nu renunţăm la această gală. Nu am mai aplicat pentru bani de la Consiliul Local anul acesta şi nici nu ne-am mai dus în Schulerwald, dar am reuşit să organizăm gala cu bani de la sponsori. Ne bucurăm că lumea continuă să vină şi să arate că iubeşte rock-ul. Formaţiile invitate de noi anul acesta sunt valoroase şi de perspectivă”, a declarat Gabriel Cociş (foto sus).

În public a putut fi văzut şi consilierul local PP-DD Kiss Laszlo care, în urmă cu ceva ani, a făcut parte din formaţia „Linia întâi”.

Cristiana Sabău

           

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.