Actualitate

Studenţii de la Administraţie Publică, voluntariat în perioada înscrierilor

Departamentul de Administrație și Management Public din cardul Extensiei Bistriţa a Universităţii „Babeş-Bolyai” i-a invitat pe studenţi să se implice ca voluntari în sesiunea de admitere din iulie 2017. Potrivit unui anunţ postat pe site-ul universităţii, programul de voluntariat se va desfășura în perioada 12-31 iulie 2017, după un orar stabilit de comun acord împreună cu studenţii.

Voluntarii vor fi implicați în oferirea de suport și informații generale candidaților, consilierea candidaților referitor la alegerea unui program de licență, supervizarea candidaților și verificarea completării Fișei de înscriere și a Scrisorii de motivație, introducerea unor date în baze de date electronice, preluarea și verificarea dosarelor candidaților admiși (pentru confirmarea locurilor), alte activități legate de admitere sau promovare.

Voluntariatul poate fi recunoscut ca și stagiu de Practică profesională în cadrul programului de Licență (sau de Master) în septembrie 2017 (pentru acest an universitar) sau în iunie 2018 (pentru anul universitar 2017-2018). Mai multe despre acest subiect, AICI. 

Reamintim că Universitatea „Babeş-Bolyai” Cluj va scoate la concurs, pentru anul universitar 2017-2018, un număr de 376 de locuri la nivel de licenţă destinate celor vor să studieze în Extensia Universitară Bistriţa. Dintre acestea, 76 sunt la buget, iar restul cu taxă.

Potrivit planului de şcolarizare publicat de UBB, la Facultatea de Geografia Turismului sunt 24 de locuri la buget şi 61 cu taxă, la Administraţie publică – 21 de locuri la buget, 75 cu taxă, la Educaţie fizică şi sport – 7 locuri la buget, 33 cu taxă, la Business – 9 locuri la buget, 66 cu taxă, iar la Pedagogia învăţământului primar şi preşcolar Năsăud – 15 locuri la buget şi 65 cu taxă.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.