Actualitate

Tânăr de 19 ani, arestat după ce a cumpărat un laptop cu bani falși

Un tânăr de 19 ani din Bistriţa-Năsăud, care a cumpărat un laptop cu bancnote false de euro, a fost arestat preventiv.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, au efectuat patru percheziţii domiciliare, în judeţul Bistriţa-Năsăud, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunilor de punerea în circulaţie de monede falsificate şi înşelăciune.

În 3/4 decembrie, un tânăr de 19 ani din judeţul Bistriţa-Năsăud a indus în eroare un bărbat, cu ocazia achiziţionării unui laptop în valoare de 1.800 de euro.

Ulterior, s-a constatat că bancnotele cu care tânărul a achitat contravaloarea laptopului erau contrafăcute. În urma investigaţiilor efectuate a rezultat că acesta, în cursul lunii decembrie 2023, a introdus în România bancnote contrafăcute de 50 şi 100 de euro, care ulterior au fost plasate în judeţele Cluj şi Bistriţa-Năsăud, în scopul achiziţionării unor bunuri.

Poliţiştii au găsit la percheziţii 3 telefoane mobile, un laptop, dar şi suma de 1.750 de euro, bancnote care în urma verificărilor au rezultat a fi contrafăcute.

Tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS