Actualitate

Tânăr preluat de un elicopter SMURD după ce a fost înjunghiat de patronul unui local

Un tânăr de 22 de ani din satul Maieru a fost preluat, luni după-amiaza, de un elicopter SMURD şi transportat la o clinică din Târgu Mureş după ce a fost înjunghiat în zona toracelui de patronul unui local din staţiunea Sîngeorz-Băi.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Bistriţa-Năsăud Antonela Gorgan a declarat, luni, că Vasile H. (22 de ani) a intrat în localul patronat de Ioan S. (45 de ani) şi a agresat-o pe o chelneriţă. El a fost scos afară din local de patron, dar s-a întors şi l-a ameninţat pe acesta din urmă cu un obiect tradiţional din lemn, folosit la pieptănat lâna şi care era atârnat pe un perete.

„În timpul altercaţiei, s-a spart şi o sticlă, iar patronul localului l-a înţepat cu un ciob de sticlă în zona toracelui. Nu ştim exact ce organ i-a fost afectat. Din primele constatări se pare că vorba de un plămân. Tânărul de 22 de ani a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat de urgenţă la o clinică de specialitate din Târgu Mureş”, a declarat Gorgan.

Potrivit sursei citate, patronul localului este audiat la sediul postului de poliţie local, el fiind deocamdată cercetat în stare de libertate.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS