Actualitate

Tânăr prins drogat la volan, pe Bd. Republicii din Bistrița. Ce avea în mașină

Polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică au oprit astăzi în trafic un autoturism care se deplasa pe Bulevardul Republicii din municipiul Bistrița. Mașina era condusă de un tânăr de 25 de ani, din județul Maramureș.

Șoferul a fost testat cu aparatul Drug Test, rezultatul fiind pozitiv pentru substanța metamfetamină.

În autovehicul au fost găsite 7 pliculețe de plastic în care se afla o substanță vegetală de culoare verzuie și 4 role din folie pentru rulat țigarete.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenta substanțelor psihoactive, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Metamfetamina este un drog psiho-stimulent care cauzează stări de euforie și excitație. Senzația de euforie se manifestă în primele secunde de la consum, iar în cazul în care drogul este fumat, efectul persistă până la 24 de ore. Fiind un puternic stimulent al SNC, chiar și în doze mici poate spori concentrarea și energia fizică, dar scade pofta de mâncare și în timp provoacă leziuni cerebrale.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS