Actualitate

Trei bărbați din Dumitrița, arestați după ce au rănit grav un tânăr pe o stradă din Bistrița

ACTUALIZARE Tribunalul Bistriţa-Năsăud a dispus măsura arestării preventive a celor trei bărbaţi din Dumitriţa cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi tentativă la omor calificat.

Ei au fost prezentaţi Tribunalului Bistriţa-Năsăud cu propunere de arestare preventivă. Propunerea a fost însuşită, iar instanţa a dispus măsura arestării preventive a celor trei pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

ȘTIREA INIȚIALĂ Poliţiştii bistriţeni cercetează împrejurările în care s-a produs o agresiune pe raza municipiului Bistriţa. În seara zilei de 31 august, Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că pe o stradă din Bistriţa ar fi avut loc un scandal iar o persoană a fost rănită.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, între un tânăr în vârstă de 22 de ani din Dumitrița şi alte trei persoane necunoscute ar fi pornit un scandal, în urma căruia tânărul ar fi fost agresat fizic, suferind leziuni corporale grave, informează Inspectoratul de Poliție Județean.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare.

Ulterior, cele trei persoane bănuite de comiterea faptei au părăsit locul producerii agresiunii, poliţiştii bistriţeni făcând căutări în vederea depistării acestora.

La data de 1 septembrie, în urma căutărilor efectuate, poliţiştii au depistat pe raza comunei Dumitriţa un tânăr în vârstă de 21 de ani, precum şi doi bărbaţi, de 36 de ani respectiv 41 de ani, toţi trei din Dumitriţa, bănuiţi că ar fi comis agresiunea.

Poliţiştii bistriţeni s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, cercetările fiind continuate în vederea probării activităţi infracţionale a celor trei, pentru stabilirea participaţiei fiecăruia la comiterea faptei şi tragerea la răspundere penală a acestora.

Cei trei bărbaţi din Dumitriţa, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, au fost reținuți pentru 24 de ore.

Pe parcursul desfăşurării anchetei au apărut elemente noi care au condus la presupunerea rezonabilă a săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor calificat, infracţiunea fiind comisă cu premeditare, informează Inspectoratul de Poliție Județean.

Totodată, leziunile suferite de tânărul de 22 de ani întrunesc caracteristicile medico-legale ale noţiunii de punere în primejdie a vieţii victimei.

În cauză a fost declinată competenţa de efectuare a urmăririi penale în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, cercetările fiind continuate de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale la delegarea procurorului.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS