Actualitate

Tășuleasa Social: Cadouri pentru 1.400 de copii din Raionul Glodeni, înfrățit cu Bistrița-Năsăud

”Camionul de Crăciun – început și sfârșit! Nicidecum nu plănuim să “sfârșim” acest proiect, care de mai bine de 20 de ani ne poartă în comunități, mai nou de când cu Via Transilvanica, din toată România; și ne dă ocazia să împărțim cadouri de la copiii din Germania, copiilor de aici. Ne sfârșim întotdeauna anul cu Camionul de Crăciun și pentru că de câțiva ani mergem și în Republica Moldova, îl începem pe cel nou cu entuziasmul cadourilor de sărbători, chiar când ar părea că sezonul “dăruirii” s-a încheiat. Cum ar zice englezul: “the gift that keeps on giving”.

De curând am încheiat ediția din acest an a Camionului de Crăciun, împreună cu partenerii noștri din Germania, Johanniter-Unfall-Hilfe e.V., în Republica Moldova. Am împărțit cadouri la 1.400 de copii din Raionul Glodeni, raion înfrățit cu județul nostru de baștină, Bistrița-Năsăud. Am ajuns și în orașul Ștefanvodă, care la rândul lui e frate cu Copșa Mică, această comunitate de pe Via Transilvanica de care ne-am îndrăgostit iremediabil.


Am tras linie și am calculat peste 20.000 de copii din România, Republica Moldova și Ucraina, care au primit cadouri în această ediție a Camionului de Crăciun. Le mulțumim partenerilor noștri din Germania, Die Johanniter, care și de această dată au parcurs drum lung și comunităților implicate în proiect”, a transmis Asociația Tășuleasa Social.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS