Actualitate Recomandări

TeraPlast lansează NeoTer, un sistem de încălzire prin pardoseală de ultimă generație

TeraPlast lansează NeoTer, un sistem de încălzire prin pardoseală de ultimă generație, cu un grad ridicat de eficiență energetică și avantaje semnificative din perspectiva consumului de energie pentru încălzire și a impactului asupra mediului, anunță compania.

NeoTer este calibrat pe nevoile actuale ale consumatorilor, în acord cu noile tendințe de construcție și dezvoltare a locuințelor. Sistemul NeoTer reprezintă o soluție de încălzire fiabilă, aplicabilă atât construcțiilor noi, cât și proiectelor de renovare, se arată în comunicat.

Pentru fabricarea NeoTer, TeraPlast utilizează o nouă linie de producție, complet automatizată, cu cea mai avansată tehnologie disponibilă în piață. Procesul de producție este sigur, modern și extrem de precis.  Acesta asigură sistemului calitate și durabilitate în condiții optime de utilizare. 

 ”Cu ocazia lansării sistemului NeoTer facem un pas esențial în strategia noastră de creștere a prezenței TeraPlast pe piața sistemelor de instalații interioare. Soluțiile tehnice folosite în procesul de fabricație asigură un produs de înaltă calitate, durabil și adaptat nevoilor individuale. Consumul redus de energie pentru încălzirea clădirilor reprezintă un avantaj major într-un context în care resursele energetice au cunoscut o creștere semnificativă a prețurilor. De asemenea, prin economiile ce se pot face utilizând acest sistem de încălzire prin pardoseală contribuim și la acțiunea comună de atingere a obiectivelor climatice”, a afirmat Ovidiu Gurău, director comercial TeraPlast.

NeoTer by TeraPlast este un sistem complet și modern de încălzire prin pardoseală. Acesta cuprinde țevi PE-Xa și PE-RT, cu barieră de oxigen, și dimensiuni de la 16mm până la 32 mm, în funcție de necesarul proiectului. Clienții beneficiază de 10 ani de garanție,consultanță în proiectarea sistemului de încălzire prin pardoseală  și termen redus de livrare. 

Sistemul NeoTer folosește agent termic de temperatură joasă și este o soluție ideală  inclusiv în cazul utilizării surselor de energie regenerabilă. Încălzirea prin pardoseală aduce economii importante de energie. Consumul poate fi redus cu  aproximativ 14% comparativ cu sistemul clasic care folosește calorifere. Dacă sistemul de încălzire are ca sursă de agent termic o centrală în condensație sau o pompă de căldură, în funcție de forma clădirii, gradul de izolare și configurația instalației de încălzire, economisirea de energie poate să crească până la 40%.

Sistemele de încălzire prin pardoseală au devenit o constantă în dezvoltarea imobiliară din Europa de Vest în ultimele trei decenii, iar în România s-a observat o extindere a acestei alternative în ultimii 5-7 ani, cu un mare potențial de creștere în continuare.

Beneficii ale sistemul de încălzire NeoTer:

  • Nivel ridicat de confort termic prin eliminarea zonelor cu temperaturi reci, fără a afecta umiditatea din încăpere;
  • Consum redus de energie;
  • Ușor de montat; fără întreținere periodică.
  • Spațiu suplimentar disponibil prin eliminarea caloriferelor.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS