Actualitate

Thriller la Feldru. Un fost poliţist şi-a pus cagulă şi a atacat-o pe cumnata lui

Un fost poliţist din Feldru nu a găsit nimic mai bun de făcut luni seara decât să-şi pună o cagulă şi să o atace pe cumnata lui, o femeie văduvă din sat. Bărbatul, văduv la rândul lui, ar fi intrat pe furiş în gospodăria cumnatei, atacând-o cu un lemn. Femeia a strigat după ajutor şi mai mulţi vecini au venit să vadă despre ce este vorba, dar prea târziu. Se pare că bărbatul apucase să o lovească.

Surse locale au declarat pentru Timp Online că Nicodim P. este un fost poliţist care a lucrat, înainte de Revoluţie, ca miliţian la Rebrişoara. Acum în vârstă de peste 60 de ani, bărbatul e pensionat. Luni seara, din motive incerte deocamdată, bărbatul şi-a pus o cagulă şi a intrat, astfel mascat, în gospodăria cumnatei sale, Raveca Ţ., cu care este, de altfel, vecin. Ce s-a întâmplat între cei doi e greu de spus. Cert este că femeia a fost lovită şi transportată la spital, el fiind principalul suspect.

Contactat în legătură cu acest subiect, primarul comunei Feldru, Grigore Ţiolan, a declarat că a aflat despre întâmplarea de luni seara.

„Am aflat că fostul poliţist şi-a pus o cagulă şi a intrat în curte la cumnata lui. Nu ştiu ce aveau de împărţit. Unii oameni spun că a sărit gardul. Nu ştiu dacă e aşa. De câteva zile, el tot spunea că i-au dispărut nişte acte de la casă. Poate că o bănuia pe ea, nu ştiu ce să zic. Am aflat că femeia a fost transportată la spital după ce a fost lovită”, a declarat Ţiolan.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Antonela Gorgan, a declarat că Poliţia a fost sesizată în legătură cu faptul că la Feldru o femeie a fost agresată de un bărbat în vârstă de 65 de ani. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din Feldru şi Năsăud, care au început cercetările în acest caz. Femeia nu a depus până acum plângere.

Foto: arhivă

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS