Actualitate

Tractor răsturnat la Salva, două persoane rănite și duse la spital. Șoferul nu avea permis

Un echipaj de pompieri, un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Secției de Pompieri Năsăud și polițiștii Compartimentului Rutier Năsăud au intervenit la un accident produs în localitatea Salva. Un tractor s-a răsturnat, iar cele trei persoane aflate în el au reușit să sară înainte să se producă o tragedie.

Un tractor condus de un bărbat de 44 de ani din localitate s-a răsturnat, rezultând rănirea a doi pasageri, o femeie de 38 de ani și un bărbat de 65 de ani. Victimele au fost transportate la UPU-SMURD Bistrița cu traumatisme craniene plus un politraumatism toracic în cazul bărbatului, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că șoferul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunile de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

„La Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița au fost aduse două persoane, victime ale unui accident rutier de tractor, petrecut în localitatea Salva. Este vorba despre o femeie de 40 de ani din Salva, cu traumatism craniocerebral, traumatism craniofacial, fracturi la nivelul oaselor feței, de coloană vertebrală și costale, multiple plăgi și contuzii. A doua victimă este un bărbat de 65 de ani din Runcu Salvei, prezentând traumatism craniocerebral, traumatism craniofacial, contuzie hepatică și contuzii la nivelul membrelor superioare și inferioare, multiple plăgi și excoriații. Ambele persoane au rămas internate la Secția Chirurgie generală, unde primesc îngrijiri și tratament specific”, a menționat Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița.

Surse: ISU BN, IPJ BN

1 comentariu

  • Din păcate sunt pline drumurile naționale ,europene cu fel de fel de tractoare,combine,dampere,masini agricole in general ,fără sa fie înmatriculate și cu cei care le conduc fără nici un fel de permis de conducere ,categ F ,parca ,fără ca poliția romană din localitățile respective sa își facă treaba ,pentru ca sunt prieteni între ei și te miri de unde atâtea accidente.In tari ca :Italia,Germania,Anglia etc ,nu vezi asemenea autovehicule pe aceste drumuri ,dacă nu sunt însoțite cu girofar sau puse pe trailere .Deci ,trebuie sa se facă o lege in acest sens ,sau dacă este sa se aplice

    8
    2
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.