Actualitate

Coloană de mașini în Pasul Tihuța. Drumul Rodna – Valea Vinului a fost blocat

(FOTO-VIDEO) Pe drumul comunal dintre localitățile Rodna și Valea Vinului au fost înregistrate căderi masive de zăpadă, iar în unele puncte a fost blocat un sens de mers. Comitetul Local pentru Situații de Urgență Rodna a intervenit cu trei utilaje pentru degajarea drumului. Drumul comunal a fost deschis circulației rutiere, a anunțat ISU Bistrița-Năsăud.

Luni seară, traficul este îngreunat pe DN 17, în Pasul Tihuța, din cauza căderilor masive de zăpadă și a viscolului puternic din zona înaltă, a anunțat Meteo.BN: ”Luați în calcul evitarea circulației pe acest sector de drum în orele următoare, ninsorile vor continua iar la noapte va fi viscol intens, cu rafale de peste 60-70 km/h, zăpada fiind puternic spulberată şi troienită iar vizibilitatea se va reduce spre 0. Totodată, temperaturile vor scădea spre -6 – 7°C, iar acestea, coroborate cu vântul intens, vor duce valorile resimțite către -15°C!”.

Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud a transmis, pentru ora 17.30: ”În Pasul Tihuța este ceață și ninge viscolit, iar în prezent 13 utilaje lucrează în tandem. Pe drumurile comunale se află în teren 44 de utilaje care acționează pentru a facilita accesul pe șosea. Pe drumurile comunale Rodna – Valea Vinului și Rodna – Măgura Ilvei se circulă în condiții de iarnă, utilajele de deszăpezire acționând continuu. Străzile sunt curățate și se intervine pe trotuare”.

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile (ploaie), pârtia mare și pârtia mică de pe Dealul Cocoș din Unirea s-au închis luni. Pârtiile se redeschid marți, la ora 10.00.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS