Actualitate

Tragedie la Năsăud: Mama a şapte copii a murit sub ochii a doi dintre ei

O femeie în vârstă de 25 de ani din satul Coşbuc, mamă a şapte copii, a fost accidentată mortal, luni după-amiaza, la Năsăud, în timp de traversa strada prin loc nemarcat şi fără să se asigure cu o fetiţă de două luni în braţe şi cu o alta de şapte ani de mână, ambele scăpând cu viaţă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud Antonela Gorgan a declarat că femeia a traversat strada la intersecţia străzilor Vasile Naşcu şi Grănicerilor din oraşul Năsăud prin loc nemarcat şi fără să se asigure având în braţe un bebeleş de două luni şi o fetiţă de şapte ani de mână, ea fiind lovită de o autobasculantă.

“Femeia a fost lovită de o autobasculantă care ieşea de pe strada Vasile Naşcu şi intra pe strada Grănicerilor. Maşina a acroşat-o pe femeie, trăgând-o sub roţi. A murit pe loc. Fetiţa pe care o avea în braţe a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă, iar cealaltă a scăpat nevătămată”, a declarat Antonela Gorgan.

Contactat telephonic, viceprimarul comunei Coşbuc, Leon Pavelea, a declarat că, din informaţiile sale, femeia venise cu cei doi copii la doctor.

“A adus-o soţul ei cu maşina. A oprit în zonă pentru că acolo este o farmacie. Ea s-a dat jos din maşină şi s-a dus, probabil, grăbită să scoată medicamentele”, a declarat viceprimarul.

Dumnezeu să o ierte pe femeia care a decedat şi să le dea putere celor din familia ei!

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS