Actualitate Recomandări

Transilvania Print, simplu și rapid. Tipărituri, obiecte personalizate, design

Transilvania Print din Bistrița, str. Gh. Șincai nr. 26, este o agenție de print și creație publicitară cu o experiență solidă în materie de print digital și offset, care dispune de echipamente de print și finisări cu ajutorul cărora execută comenzi în timpul cel mai scurt.

Transilvania Print realizează orice fel de tipărituri în tiraj mic și mediu (cu ajutorul tehnologiei digitale) și tiraje mari (în tipar offset), la prețuri convenabile.

 

Puteți solicita tipărirea oricărui tip de material publicitar – flyere, pliante, broșuri, cărți de vizită, cataloage, manuale de utilizator, documente corporate, mape, afișe de mici și mari dimensiuni, etc. – dar și cărți și reviste. De asemenea, agenția realizează materiale promoționale personalizate pentru cele mai diversificate nevoi de marketing.

Experiența și echipamentele folosite permit executarea comenzilor într-un timp scurt, la cea mai bună calitate. Peste 40% din comenzi sunt executate în ziua comenzii.

Transilvania Print vă oferă soluții complete de graphic design, concept și machetare, pachete personalizate la prețuri avantajoase și asistență în găsirea celei mai bune soluții. În plus, vă poate ajuta cu realizarea fotografiilor, precum și cu prelucrarea lor.

Transilvania Print vă pune la dispoziție servicii de web design și re-design pentru site-uri de prezentare, magazine online, portaluri și bloguri. Web designul realizat este adaptat cerințelor fiecărui client în parte, cu o grafică unică și profesionistă.

 

Servicii: tipar digital alb-negru și color; copiere alb-negru și color; scanare; legare cu spirală; broșare; plastifiere/laminare; înfoliere; personalizare CD/DVD; tipărire date variabile; web design

Produse: cărți de vizită; mape de prezentare; fluturași / flyere; pliante; broșuri; afișe; postere; invitații; diplome; etichete; autocolante; foi cu antet; cărți/reviste; coperți CD/DVD; tricouri, șepci, sacoșe textil, pixuri, brichete, baloane personalizate; calendare personalizate; caiete/bloc-notes/agende personalizate; bannere roll-up; materiale speciale.

 

Pentru mai multe detalii, accesați transilvaniaprint.ro

Contact – tel. 0755-040688, e-mail: contact@transilvaniaprint.ro

(Advertorial)