Cultură Social

Trupa Pro Consul și-a cumpărat Biblii de la Bistrița

Trupa Pro Consul s-a convertit la neoprotestantism. Se știe deja. Trei dintre membrii ei, de fapt, printre care și Bodo, solistul și totodată fostul ginere al președintelui Traian Băsescu.

Înaintea unui concert pe care l-a susținut duminică seara la Sala Polivalentă din Bistrița, Bodo a susținut o conferință de presă în care a spus că a considerat că e momentul să-i mulțumească, în felul acesta, lui Dumnezeu, pentru binecuvântările din viața lui și a trupei: 12 ani împreună fără certuri și scandaluri, succesuri, liniște, drumuri fără amenzi și accidente, pe scurt, mult bine. De fapt, a crezut că e momentul să vorbească deschis despre credința în Dumnezeu și să-i închine o parte din cântece.

„Chiar și atunci când nu mă pocăisem scriam versuri într-un anumit fel, versuri de închinare. Am decis că e important să vorbesc deschis despre asta”, a spus Bodo.

El a mărturisit că trupa nu și-a pierdut din fani. Dimpotrivă, a câștigat mai mulți fiindcă nu a renunțat la repertoriul vechi, ci l-a îmbogățit cu cântece noi, multe dintre ele împrumutate de la alții fiindcă nu a avut timp să compună.

Odată cu întoarcerea cu fața spre Dumnezeu, Pro Consul s-a trezit că i se deschid uși noi, una din ele fiind oferta de a cânta în SUA. Nu s-a concretizat deocamdată fiindcă membrii trupei nu au aplicat la timp pentru viză, dar rămâne un proiect de toamnă. Până atunci, Pro Consul va susține concerte pentru publicul larg, dar și cel creștin, așa cum s-a întâmplat duminică seara.

La intrarea în Sala Polivalentă, Bodo s-a oprit la un stand cu cărți de unde și-a cumpărat o brățară inscripționată cu numele lui Isus, iar colegii lui și-au ales Biblii cu coperți din piele.

   

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS