Sâmbătă, 1 mai, între orele 9.00 și 16.00, găsiți bunătăți pentru Paște la producătorii locali care vă așteaptă în Piața Centrală și pe pietonal cu specialități din păstrăvdupă rețete tradiționale și proprii marca Chef Nina Rus – Rin Pastravarie & Restaurant/ Pastravaria Rin și Bunătățile lu’ Nina din legume și fructe, pâine, plăcinte, cozonaci și cornulețe, toate coapte la foc cu lemne, în Cuptorul de altădată din Liviu Rebreanu – Saveta Ban, Brânzeturi tradiționale din lapte de oaie, vacă și capră de la Poale de Călimani – Stâna lui Grigore Creta sau din Munții Rodnei – Leon-Valeria Oprea și Stana Popas Putredu Moara
Mai găsiți preparate tradiționale din carne de porc, vită, oaie și vânat, semnate de Chef Danut Lihat – Traditional Danut Lihat sau Carmangeria la Borsanu Romuli – Madalina Dancs, răjiturile copilăriei de la Cuptorul lu Buna-bunatati de casa, diverse sortimente de zacuscă, dulcețuri, siropuri din Pasul Tihuța, de la Gridama Fruct Montan;, verdețuri proaspete și legume de Dumitra din ferma lui Bodiu Florentin, hribi uscați, fructe proaspete și uscate, ceaiuri și amestecuri de legume pentru mâncăruri de la poale de Călimani – Aluneasa- Arome din Calimani;, uleiuri presate la rece de floarea soarelui, dovleac și nucă, de la Dipșeanul Bio – Plesa Dinu, miere și alte produse apicole esențiale pentru sănătate – Hiticas Maria și Nelu Cotu, conserve din legume de Monor, producție proprie Ioan Simionca; vestiții kurtoskalacs și minunatele pancove rețetă proprie Marika Ķürtőskalács/ Zoltan Daroczi .
Podoabe și decorațiuni de Paști găsiți la Larisa Bancea, Cantor Maria, Elfiarmaroc, Putura Adrian, Cailean Ancuta, Atelier Art Mititean Marioara, Eniko Laza Kozma, Organic ART, Morariu Emilia, Pictor Varga Silvia, Victoria Colta, Litza Gns, Elena Pasca și Laura Rus.
Adaugă comentariu