Actualitate

Un bărbat a fost reținut pentru trafic de minori și plasarea de monedă străină contrafăcută

Un bărbat de 32 de ani a fost reținut de DIICOT pentru trafic de minori și plasarea de monedă străină contrafăcută, măsura fiind luată în urma a patru percheziții domiciliare făcute joi, în Bistrița-Năsăud.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, transmis, vineri, de purtătorul de cuvânt Antonela Gorgan, joi, polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița-Năsăud, sub coordonarea procurorului din cadrul D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud și cu sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, Serviciul Operațiuni Speciale Cluj- Biroul Prinderi în Flagrant, Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, Inspectoratul de Jandarmi Bistrița-Năsăud și Serviciul Județean de Informații și Protecție Internă Bistrița-Năsăud, au organizat o acțiune pe linia traficului de minori și a plasării de monedă străină contrafăcută, ocazie cu care au efectuat un număr de patru percheziții domiciliare pe raza județului Bistrița-Năsăud.

“Au fost conduse la audieri mai multe persoane, iar procurorul D.I.I.C.O.T.-Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud a luat măsura reținerii pentru 24 ore față de numitul I.C.O. în vârstă de 32 ani, urmând a fi înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud cu propunere de arestare preventivă. Cu ocazia efectuării perchezițiilor, au fost ridicate în vederea cercetării 1 autovehicul marca VW, 1 motoscuter, iar alte două autoturisme au fost predate în custodie”, a spus Gorgan.

Conform sursei citate, cercetările continuă în vederea probării întregii activități infracționale a tuturor participanților și tragerea acestora la răspundere.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS