Actualitate

Un bărbat din Zagra va fi extrădat pentru a fi judecat și condamnat în Spania

Un bărbat din Zagra, dat în urmărire internațională pentru omor, a fost reținut de polițiștii din Bistrița-Năsăud care îl vor preda autorităților din Spania să-l judece și să-l condamne pentru fapta lui.

Un bărbat de 32 ani, pe numele căruia autorităţile spaniole au emis un mandat european de arestare, a fost depistat de poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistrița–Năsăud. Pe numele lui, autoritățile judiciare din Spania au emis un mandat european de arestare, aceasta fiind acuzat de omor pe teritoriul Spaniei.

Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj care a emis împotriva acestuia ordonanță de reținere pentru 24 ore, ulterior fiind dispusă arestarea provizorie în vederea predării către autorităților din Spania.

Potrivit portalului Curții de Apel Cluj, ar fi vorba despre Vasile Ionel M. care ar fi săvârșit aceste fapte în Almeria, Spania.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.