Actualitate

Un camion încărcat cu ţevi s-a răsturnat pe DN 17 la Şieu Măgheruş

Un camion încărcat cu ţevi s-a răsturnat duminică dimineaţa pe DN 17 la Şieu Măgheruş, accidentul fiind unul fără victime. Zgomotul puternic făcut de încărcătura care a căzut din maşină i-a speriat însă pe localnici, inclusiv pe deputatul USL Daniel Suciu şi pe familia acestuia care locuiesc în zonă.

Accidentul s-a petrecut la intrarea în localitatea Şieu Măgheruş în jurul orei 7.00. Ţevile care au căzut din maşină au făcut un zgomot puternic aşa încât localnicii s-au speriat foarte tare. Printre ei s-a aflat şi deputatul USL Daniel Suciu care a postat imediat pe contul său de socilaizare fotografia cu maşina răsturnată sub care a scris: „Asta ne-a trezit acum o jumătate de oră”.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa, accidentul este unul fără victime. La faţa locului a fost trimis însă un echipaj care să intervină în caz de nevoie. Tot acolo se află şi poliţiştii care fac o anchetă să afle în ce împrejurări s-a răsturnat maşina.

Noaptea de sâmbătă spre duminică nu a fost lipsită de incidente. La Dealul Ştefăniţei a avut loc un incendiu la un gater. Pompierii au fost chemaţi să stingă focul care a afectat hala, două utilaje şi mai mult material lemnos.

Sursa foto: Facebook Daniel Suciu

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.