Actualitate

Interpret de muzică populară, plecat pe neașteptate în lumea dorului, va fi condus astăzi pe ultimul drum

Un interpret de muzică populară din Bistrița-Năsăud va fi condus, duminică, pe ultimul drum de rude și prieteni, slujba de înmormântare urmând să aibă loc la capela de pe strada Tărpiului.

”O veste tristă pentru toți cei ce l-ați cunoscut pe OMUL și ARTISTUL Gabriel Munteanu. A plecat pe neașteptate, în lumea cea fără de dor, lăsându-ne o imagine frumoasă a unui OM și INTERPRET apreciat, cu mult bun simț și cu un spirit al prieteniei deosebit. Cânta în mod deosebit folclor bănățean, el trăind mulți ani în acea parte de țară, dar a abordat și cântecele din zona noastră.

Înzestrat cu mult bun simț, cu modestia copilului plecat de jos, ca să-și facă un rost în viață, respectând pe toți cei din jur, Gabi și-a câștigat simpatia și prietenia multor oameni.

Pentru cei ce doriți să-l conduceți pe ultimul drum, înmormântarea va avea loc duminică, 15 Mai 2022, de la ora 12,30, la Capela de pe Strada Tărpiului, Nr. 2, Bistrița. Bunul Dumnezeu să-l așeze în Lumină!Drum lin Gabi! Bunul Dumnezeu să-ți așeze sufletul tău de-a dreapta Sa!”, a transmis managerul Centrului Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud, Alexandru Pugna.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS