Actualitate

Un şofer de 24 de ani şi-a proptit maşina în zidul unei case din centrul istoric (FOTO-VIDEO)

Un tânăr de 24 de ani, aflat la volanul unei maşini marca VW Passat a reuşit, joi, în jurul orei 16.00, să blocheze traficul pe strada Gheorghe Şincai după ce şi-a proptit maşina în zidul unei case.

Potrivit unor martori oculari, Andrei S. T. (24 de ani) a încercat să parcheze pe partea stângă a străzii, a pierdut controlul maşinii şi a proptit-o în zidul unei case. În urma impactului violent, şoferul a suferit câteva traumatisme, iar o tânără aflată pe locul din dreapta a primit la rândul ei îngrijiri medicale.

accident sincai 2 accident sincai 3 accident sincai 4 accident Sincai 5

Poliţiştii care au anchetat circumstanţele în care s-a petrecut accidentul au declarat pentru Timp Online că şoferul nu ştie ce s-a întâmplat, el declarând că s-a trezit pur şi simplu cu maşina lovind zidul. Tânărul va fi cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

Accident Gh. Şincai 14 ianuarieAccident Gheorghe Şincai, 14 ianuarie

Posted by Timp Online on 14 Ianuarie 2016

Întrucât accidentul s-a petrecut la ora 16.00 când toată lumea ieşea de la serviciu, traficul pe Gheorghe Şincai s-a desfăşurat cu dificultate, cozile întinzându-se până dincolo de Primăria Bistriţa. Poliţia Locală a dirijat şoferii.

accident sincai 9 accident sincai 8 accident sincai 7 accident sincai 6

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.