Actualitate

Iepurașul TNL Bistrița a adus ”un zâmbet pentru fiecare de Paști”. Liberalii au oferit ouă de ciocolată și cozonac pe pietonal

Cu ocazia sărbătorilor pascale, au oferit trecătorilor de pe pietonalul Liviu Rebreanu ouă de ciocolată, cozonac, iar cei mai mici se vor  bucura şi de dulciuri.

”Evenimentul dedicat celebrării Învierii Mântuitorului Iisus Hristos este sprijinit de către consilierii municipali şi membrii Biroului Permanent Municipal a Partidului Național Liberal”, se arată într-un comunicat semnat de președintele PNL Bistrița, consilierul local Sorin Hangan.


”În Vinerea Mare, Iepurașul TNL Bistrița a oferit o bucurie tuturor celor care s-au aflat în fața sediului nostru de pe pietonalul Liviu Rebreanu și nu numai. Cu ajutorul colegilor noștri consilieri municipali, alături de alți colegi din Biroul Permanent Municipal al PNL și TNL Bistrița, am transmis mesajul nostru de pace și bucurie la acest Mare Praznic al Învierii Domnului”, spune Doru Rus, președintele TNL Bistrița.

Cu această ocazie, membrii PNL Bistrița transmit tuturor credincioşilor care celebrează Paștele ”un mesaj de pace şi linişte sufletească, sperând că acest Mare Praznic să îi găsească pe toţi mai buni şi mai aproape unii de alţii, iar bucuria şi lumina Învierii Domnului să triumfe în sufletul fiecăruia dintre ei”.

Foto: PNL Bistrița

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS