Actualitate

De ce? Pentru cea mai unită comunitate a femeilor de business. Gabriela Montoiu, membru FPFA

”Lupt în fiecare zi, dar știu că nu pot câștiga de una singură, un joc care este făcut pentru mai mulți. Am parteneri, clienți, furnizori, ca fiecare dintre voi. Ce vreau în plus, este un sens al apartenenței. Federația Patronatelor Femeilor Antreprenor (FPFA) înseamnă mai mult decât o agendă comună, o direcție comună. Pentru că îmi place să învăț și să fiu învățată. Vino și tu alături de noi! Există un potențial uriaș în zona antreprenoriatului de gen feminin, există aptitudini, creativitate, știință. Și cu toate astea, nu există o comunitate de business unită, cu o voce puternică și unitară în mediul antreprenorial feminin din țara noastră. Federația Patronatelor Femeilor Antreprenor a fost creată tocmai din aceste motive. Strângem în rândurile ei vocea și expertiza antreprenorilor feminini din toate regiunile României” – Cristina Chiriac, Ambasador al Antreprenoriatului Feminin în România, președinte al Federației Patronatelor Femeilor Antreprenor

Ne-am unit energiile, experiența și aptitudinile antreprenoriale într-o mare comunitate de femei cu spirit antreprenorial, obținut din practica în mediul de afaceri românesc din ‘89 încoace.

Antreprenorul de gen feminin al secolului XXI a căpătat o identitate și are un profil extrem de pragmatic, vizionar, obținut prin educație proprie, survenită în urma experiențelor trăite în contextul mediului de afaceri din ultimii aproape 30 de ani ai României. Ne-am propus ca sub cupola Federației Patronatelor Femeilor Antreprenor să adere reprezentante ale antreprenoriatului feminin din toate comunitățile de business create până astăzi pe teritoriul României.

Funcționăm și ne organizăm în baza unui statut și a unui plan care cuprinde conectarea la viziuni și proiecte speciale prin practici sănătoase, care continuă să cultive educația rolului femeii și evoluția ei în mediul antreprenorial național și internațional. Ne dorim o structură și o echipă dedicată acestei comunități care să absoarbă mentalități pragmatice și să creeze un dialog coerent și rațional cu instituțiile care legiferează practici și reguli în zona antreprenoriatului românesc.

Printre primii membri ai federației, înființată la inițiativa Cristinei Chiriac, se numără Laura Călin, fondatoarea V for Vintage, Anca Rancea, antreprenor și președintele Asociației Freelancerilor; Cristina Turnangiu Dragna – antreprenor și secretar general al Asociației Române pentru Protocol și Ceremonial, Gabriela Montoiu – antreprenor și fondator al brand-ului Romana, Viorica Pușcaș-Polog – promotor al meșteșugarilor și artizanilor români, Nicoleta Munteanu – antreprenor Polisano; Nicoleta Ionașcu – antreprenor și reprezentant al Asociației Naționale a Antreprenorilor și Liliana Aghiorghicesei, susținător al femeilor antreprenor din regiunea Sucevei.

Anul acesta, 8 Martie va rămâne memorabil. Peste 1000 de antreprenoare se vor bucura la Gala ”Din apreciere pentru TINE” de multe surprize frumoase, ca de exemplu o excursie la Viena și multe alte zeci de premii oferite de Sissi România.

Așadar, joi 8 martie, cu începere de la ora 19.00, la Palatul Parlamentului, sala Unirii: 19:00-19:30: Welcome Cocktail, 19.30-20.15: Lansare Federația Patronală a Femeilor Antreprenor, 20.15-21.00: Gala Apreciez – Susținută de Sissi, 21.00-22.00: Networking Dinner & Concert Direcția 5. Timp Online este partener media la acest eveniment.

Federația Patronatelor Femeilor Antreprenor

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.