Actualitate

Unitatea de proiecte europene din cadrul CJ va oferi consultanţă primăriilor

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Stelian Dolha, a spus că în cadrul unităţii de proiecte europene vor fi angajate în urma unui concurs zece persoane, preferabil tineri, care să se implice în derularea proiectelor şi să asigure consultanţă primăriilor în acest sens.

”Noua organigramă a CJ prevede şi câteva unităţi noi, printre care şi cea de proiecte europene, pentru care vor fi alocate zece posturi contractuale, personalul urmând să fie desemnat în urma unui concurs. Mi-aş dori să fie o echipă de tineri, deoarece generaţia de azi din CJ nu are cui preda ştafeta mâine. E nevoie de tineri să se implice în aceste proiecte. Viziunea de dezvoltare a judeţului pleacă de la noi, în funcţie de proiectele pe care le avem şi pe care o să le accesăm o să pliem aceste persoane pe proiectele respective. Salarizarea se va face din bugetul propriu, iar când proiectele o să ne permită să plătim din bani europeni, vom scăpa de această povară”, a spus Dolha într-o conferinţă de presă.

Stelian Dolha a anunţat că unitatea de proiecte europene va asigura consultanţă unităţilor administrativ-teritoriale. ”Va fi un birou de consultanţă, fiecare primărie care are un proiect se va plia pe un reprezentant din această unitate, care o să ajute de la A la Z, sau de la C la Z să zicem, dacă proiectul este început. În acest sens, îmi doresc să angajăm definitiv personalul. Avem trei persoane care ne spun mereu să-i mutăm în altă parte, deoarece volumul de muncă este foarte mare, sunt şi în vârstă, au probleme de sănătate. Practic acum nu avem niciun om pe care să-l punem la acest compartiment~, a comentat vicepreşedintele CJ.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS