Actualitate

Vaccinări cu Pfizer, Moderna și Johnson & Johnson la Sărata, Ghinda, Lechința și Sângeorz-Băi

(FOTO) Echipa de vaccinare a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Bistrița s-a aflat sâmbătă 22 mai în Sărata, în zona centrală, unde și-a desfășurat activitatea în intervalul orar 11.00 – 17.00. Duminică 23 mai, acțiunea va fi repetată în Ghinda, în același interval orar.

În această campanie, imunizarea se realizează cu serul Pfizer, iar acțiunea din fiecare localitate componentă a Bistriței se va repeta la 21 de zile pentru administrarea rapelului.

Vineri, SVSU Bistrița a derulat o campanie de vaccinare în localitatea componentă Slătinița.

Echipa mobilă a Spitalului Militar din Cluj, la Lechința

Sâmbătă 22 mai, a avut loc o acțiune similară în comuna Lechința, în Căminul Cultural, realizată de către o echipă mobilă de la Spitalul Militar Cluj, care a administrat serul Moderna. S-a realizat o listă nominală cu persoanele din această zonă care au dorit imunizarea, printre care se numără și câțiva locuitori ai comunei Matei. Toți cei care au dorit să se vaccineze în această campanie au fost bineveniți, chiar dacă nu au fost înscriși în listele întocmite în prealabil.

Această campanie a adunat un număr de 180 de persoane, cărora le-a fost administrat serul Moderna.

Faza de rapel se va realiza la 28 de zile de la administrarea primei doze.

https://www.facebook.com/PrefecturaBN/posts/3730981897031273
https://www.facebook.com/PrefecturaBN/posts/3731664040296392

Drive-through la Sângeorz-Băi

Duminică 23 mai, în zona parcului stațiunii Sângeorz-Băi va fi organizat un centru de vaccinare drive-through cu serul Johnson & Johnson, ocazie cu care va avea loc și prima ediție a Târgului Lapcelui’ ge’ oi de pe Valea Someșului.

Imunizarea împotriva Covid-19 cu vaccinul Johnson & Johnson se face într-o singură doză, nemaifiind nevoie de rapel. Startul se dă la ora 8.00.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS