Actualitate Social

Veste bună la deschiderea anului universitar la UBB. Festivalul studenţesc bate la uşă

Extensia Bistriţa a Universităţii "Babeş-Bolyai" din Cluj şi-a deschis, astăzi, porţile pentru o nouă generaţie de studenţi cu o veste primită de toată asistenţa cu aplauze: în curând va debuta prima ediţie a festivalului studenţesc.

Aşa cum îi stă bine unei universităţi de prestigiu, Extensia Bistriţa a UBB a început, luni, anul universitar 2011-2012 într-un cadru festiv. Din partea conducerii universităţii, la Bistriţa a venit conf. univ. Elena Minea de la Facultatea de Ştiinţe politice, celelalte facultăţi fiind reprezentate de cadre didactice locale.

După ce au fost felicitaţi pentru alegerea universităţii aflată pe locul doi în noua ierarhie naţională, studenţii au primit sfaturi de la dascăli care i-au anunţat că pretenţiile sunt tot mai mari de la un an la altul. De altfel, fiindcă Extensia Bistriţa a progresat din punct de vedere calitativ, de anul acesta, absolvenţii vor putea urma aici şi un master, iar în viitor s-ar putea să poate tot acasă şi doctoratul.

Tot luni, cei care au fost prezenţi la festivitatea de deschidere a noului an universitar au putut afla de la profesorul Dorin Dobra că, în cel mai scurt timp, se va da starul primei ediţii a festivalului studenţesc. Vestea a fost primită cu aplauze de studenţi, bucuroşi că vor avea parte de puţină distracţie înainte de perioada de acumulare şi de sesiunea de iarnă.

Timp Online le urează tuturor un an plin de succese şi multă baftă!

Cristiana Sabău

   

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS