Actualitate

”Vești bune, dar și o vestea rea. Tocmai de aceea, voi face eu acest proiect”

”Am niște vești bune, dar și o veste rea. Din păcate, proiectul propus pentru promovarea județului prin aplicația mobilă Questo nu va fi realizat prin Consiliul Județean. Tocmai de aceea, pentru a demonstra că se poate, în primăvară voi face eu acest proiect, fără ajutor din partea administrației județene. Nu cred că are rost să mai vin cu alte argumente, pur și simplu vreau să fac acest lucru pentru județul nostru, pentru a fi și noi pe harta digitală a locurilor #MusaiDeVizitat”, a menționat consilierul județean PNL Doris Rai (Moldovan) pe Facebook.

Ea a adăugat: ”Apropo de hartă, o altă veste bună este că proiectul pe care l-am propus anul trecut, în cadrul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, tot pentru promovarea obiectivelor turistice, indirect, va fi implementat. Felicit conducerea Consiliului Județean pentru decizia aceasta și de asemenea, mulțumesc pentru propunerea de a face parte din echipa care va gestiona proiectul de promovare a județului nostru”.

O aplicație cu obiectivele turistice din Bistrița-Năsăud, atracțiile și locurile de cazare din județ este în lucru. Când va fi gata, cei interesați să viziteze sau să redescopere Bistrița-Năsăud pot afla, descărcând aplicația pe telefoanele mobile, cele mai importante informații turistice.

Consiliul Județean a constituit un grup de lucru pe turism, format din consilierii județeni Doris Rai (Moldovan), Mirela Cârcu, Dan Birișiu, directorul ADI Turism Răzvan Cerceja și un reprezentant al Direcției Dezvoltare, în vederea creionării unui proiect de hotărâre care să vizeze o strategie de dezvoltare în domeniul turismului, plecând de la strategia de bază adoptată de Consiliul Județean.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS