Politică

Vezi unde îşi lasă prefectul maşina când nu are la dispoziţie o parcare goală!

Ne place că, atunci când nu e la serviciu, prefectul Cristian Florian nu circulă decât cu maşina personală spre deosebire de mulţi alţii care îşi ţin în garaje limuzinele şi fac praf zi lumină autoturismele de serviciu.

Duminică dimineaţa, prefectul Cristian Florian a încercat în zadar să găsească un loc liber de parcare în vecinătatea Centrului Cultural Municipal unde avea loc un eveniment. Maşina sa nu e deloc una care să se poată strecura oriunde, aşa că a fost nevoit să o lase într-o curbă, evident, la dreapta.

Probabil grăbit, Florian nu a observat că exact în faţa maşinii sale e o trecere de pietoni. Nicio problemă! Zebra cu pricina e utilizată mai ales în timpul săptămânii de către copiii care vin la grădiniţa din parc, în rest fiind mai mult aşa, de decor.

Oricum, domnule prefect, după ce terminaţi cu implementarea măsurilor guvernamentale pe DN 17, vă sugerăm să vă ocupaţi puţin şi de un alt subiect la fel de important: parcările din oraş. E vremea ca şi Bistriţa să intre în rândul lumii civilizate şi să aibă o parcare subterană sau una supraterană, luminate, păzite, aducătoare de bani la buget.

Ce ziceţi? Accelerăm puţin şi în direcţia aceasta? Nu de alta, dar nu toţi avem la dispoziţie o parcare goală, precum cea de la Prefectură, bine păzită de bariere.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.