Politică

Viorel Cotuţiu (PRM): Să renunţăm la luptele fratricide, pe noi ne dezbină VC Tudor

Preşedintele PRM Bistriţa-Năsăud, Viorel Cotuţiu, a spus că anul electoral 2014 găseşte ”divizat” partidul din care face parte, ”şi asta doar din cauza orgoliului bolnav al unuia ce se pretinde a fi singurul deştept din România”: ”Partidul România Mare nu are voie să rămână în afara Parlamentului Europei, aşa cum a rămas în afara celui naţional”.

”Anul 2014 este unul foarte important pentru orice formaţiune politică. Din nefericire, pe noi cei din PRM ne găseşte divizaţi şi asta doar din cauza orgoliului bolnav al unuia ce se pretinde a fi singurul ”deştept” din România. Cred că trebuie să analizăm tot ce ne uneşte, nu ce ne dezbină, şi aici mă gândesc la idealul naţional, la patriotismul specific românesc, la gravele derapaje politice ale Guvernului şi Parlamentului, la pericolul divizării ţării, al înstrăinării pământului ei sfânt… şi în consecinţă să renunţăm la luptele fratricide. Pe noi nu ne uneşte VC Tudor, el ne dezbină!”, a spus într-un comunicat preşedintele filialei judeţene PRM, ing. Viorel Cotuţiu.

El a adăugat că ”PRM nu are voie să rămână în afara Parlamentului Europei, aşa cum a rămas în afara celui naţional”: ”Divizaţi, suntem uşor de învins, dar uniţi putem învinge. Cred în unitatea PRM”.

 

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS