Actualitate

Virgil Rus: Ce trebuie să știți despre admiterea la Facultatea de Educație Fizică și Sport UBB

Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității Babeș-Bolyai, Extensia Bistrița, prezintă calendarul de admitere pentru ciclul universitar 2016-2019 pentru persoanele interesate în acest domeniu de activitate.

Educația Fizică și Sportul este componentă de bază în formarea și educarea omului, iar funcțiile sanogenezice sunt incontestabile. Domeniul educației fizice si sportului guvernează întreaga paletă de activități fizice, de la orele de educație fizică din școală până la cele desfășurate în cadru privat, fiind îndrăgit, căutat și accesat an de an de tot mai multe persoane care doresc să contribuie la armonia și cultura corporală prin mijloacele acestuia. Succes tuturor candidaților!”, spune prof. Virgil R. Rus.

Competențele dobândite sunt în specializarea Educație fizică și Sport.

În cadrul facultății există atât locuri bugetate, cât și locuri cu taxă. Acestea sunt limitate, fapt pentru care criteriul de selecție va consta într-un traseu aplicativ de evaluare a abilităților motrice.

Calendarul admiterii:

18 – 20 iulie 2016: înscrieri la sediul din Bistrița (Apollo);

22 – 24 iulie 2016: desfășurarea traseului aplicativ;

Pentru informații suplimentare persoanele interesate pot contacta la adresa: str. Andrei Mureșanu nr. 3-5 Bistrița sau la numărul de telefon: 0263-210397 interior – educație fizică si sport.

Toți cei interesați sunt invitați și așteptați de către echipa de cadre didactice universitare din Bistrița (Horea Ștefănescu, Virgil R. Rus, Eleonora Zăgrean, Răzvan Berbecaru și Raoul Zanca), dar și de prestigioșii colegi din Cluj care vin și predau alături de bistrițeni în cadrul acestei extensii.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.