Actualitate

Virgil Rus: ”Zâmbete pentru bunici”, picnic special

La Căminul pentru persoane vârstnice din Bistrița s-a desfășurat un picnic special organizat pentru bunicii cazați aici. Acțiunea a fost realizată cu ocazia sărbătorii de Rusalii, sub denumirea ”Zâmbete pentru bunici”. Aceștia s-au putut bucura de o cină special pregătită, la iarbă verde, unde gazdele au depănat frumoase și nostalgice amintiri. Cina a fost din belșug pentru toată lumea și a fost formată din salate, grătare, mici, și băuturi răcoritoare.

Bunicii cazați aici au fost plăcut surprinși de cei prezenți, recunoscând printre aceștia, persoane care vin în vizită cu diferite ocazii (la colindat de Crăciun).

1 picnic batrani virgil rus 2 picnic batrani virgil rus 3 picnic batrani virgil rus 4 picnic batrani virgil rus

Acțiunea ”Zâmbete pentru bunici” s-a realizat la propunerea doamnei Carmen Muscan, șef serviciu, cu sprijinul echipei New Art of Body Gym și împreună cu studenți ai Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Extensiei Bistrița a UBB, sub îndrumarea prof. Virgil Rus, care alături de personalul căminului au făcut ca totul să fie posibil și să iasă frumos.

”La finalul picnicului, bunicii „enigmatici și cuminți…”  și-au manifestat bucuria cu îmbrățișări părintești și zâmbete brăzdate de dor. Pe curând bunici dragi, pe curând!”, spune prof. Virgil Rus.

5 picnic batrani virgil rus 6 picnic batrani virgil rus 7 picnic batrani virgil rus 8 picnic batrani virgil rus

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.