Cultură

Ziua Cinematografelor, la Happy Cinema Bistrița. Preț special la bilete

Ziua Națională a Cinematografelor va avea loc sâmbătă 23 septembrie. După numărul record de spectatori înregistrat în 2022, mai mulţi operatori s-au alăturat iniţiativei, iar cinefilii se vor putea bucura de oferte promoţionale.

”Sărbătorim după o vară importantă în care românii s-au relaxat la cinema, iar numărul de bilete vândute demonstrează o dată în plus că cinematograful rămâne un jucător important în industria de divertisment şi în topul preferinţelor românilor ca opţiune de petrecere a timpului liber. Am conceput Ziua Cinematografelor pentru ca experienţa marelui ecran să fie trăită de oricine, din orice colţ al ţării, să existe o zi a noastră, a tuturor celor curioşi de poveşti ecranizate şi a celor care ajung pentru prima oară la cinema”, spune Jacob Borover, preşedinte Asociaţiei Operatorilor de Cinema.

În Bistrița, evenimentul va fi organizat la Happy Cinema, unde un bilet va costa doar 10 lei.

”Sâmbătă e ziua noastră! Fii Happy cu noi de Ziua Cinematografelor! Toată ziua va fi mare petrecere. Și o sărbătorim cu un preț tare special la bilete: doar 10 lei! Hai să simți cele mai puternice emoții în sala de cinema!”, este invitația pe care o face Happy Cinema Bistrița.

Programul filmelor este disponibil pe www.happycinema.ro.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS