Cultură

”De Sfântă Mărie la Telciu”

Primăria şi Consiliul Local Telciu, împreună cu CJC BN organizează duminică 14 august şi luni 15 august festivalul ”De Sfântă Mărie la Telciu”.

Duminică, începând cu ora 13.00, are loc festivalul ”Ion Sabadâş”. Participă instrumentişti şi tarafuri din Prundu Bârgăului, Sângeorz Băi, Budacu de Sus, Lunca Ilvei, Bistriţa, Suceava, Cluj, Mureş, Maramureş, Alba. De la ora 16.00, invitaţi în spectacol: fanfara ţărănească din Telciu, ansamblurile folclorice Someşana din Năsăud, Brăduleţul din Lunca Ilvei, Măgura Şieului din Şieu, soliştii ansamblului profesionist Dor românesc (Nicolae Cioanca, Anuţa Motofelia, Domnica Dologa, Ioachim Spân).

Luni, de la ora 16.00, la spectacolul folcloric participă fanfara Harmonie a Forumului german Bistriţa, formaţia de dansuri din Telciu, grupul folcloric Valeria Peter Predescu, ansamblurile folcorice Pană de păun din Telciu, Flori dumitrene din Dumitra, Şaru Dornei din Suceava, Hora din Ungheni. Invitat în spectacol ansamblul folcloric Balada din Bistriţa, cu soliştii Nicoleta Burduhos, Alina Ceuca, Iulia Onigaş, Paula Tănase, Ileana Melean, Paula Grigore, Paula Viţian, Paul Ban, Marcel Avram. Invitat special: Aurel Tămaş.

10 comentarii

 • Multumesc de promovare, dar sunt de parere ca poza nu e reprezentativa pentru acest articol !!! Hai sa punem poze numa asa ca are cineva chef sa se joace … ! Lipsa de profesionalism … !

  • Nunta Zamfirei e singurul festival profesionist din lume, adica, nu, din Univers. Daca nu vreti sa mai fiti fotografiata in spatii publice, va rog sa nu mai defilati la festivaluri.

  • In sfarsit va dati si d-voastra seama de acest lucru ! Cat despre fotografie si articol, mi-am spus doar parerea ! Nu pentru aceasta este lista de comment-uri deschisa?!
   Iar daca d-voastra ma rugati sa nu mai defilez la festivaluri, ei bine nu o sa fac ce-mi spuneti dumneavoastra deoarece nu aveti nici un drept sa imi cereti asa ceva. Nu v-am cerut eu sa ma fotografiati, din partea mea … linistita! Nu ca m-ati fotografiat era problema !

 • Si inca ceva, apropo: pentru cine nu stie si e curios, poza e din anul 2010 de la festivalul international de folclor „Nunta Zamfirei” ! Nici macar de anul acesta, sau de la vreo editie a festivalului din Telciu !

  • O fi vreo mare diferenta intre lai-lai de la Nunta Zamfirei si lai-lai de la Telciu, cu siguranta. Poate ca totusi, la Telciu, nu vor avea balet in deschidere. Zic si eu.

  • Ce tare va incurca festivalul acesta ! Imi pare rau, dar eu ceea ce am avut de spus a fost in legatura cu poza si articolul, care mentionez din nou, nu se potriveste (e batatoare la ochi rautatea) si nici intr-un caz cu actiunea ce se va organiza la Telciu. Dimpotriva, felicitari organizatorilor pentru un program asa frumos !

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS