Actualitate

100 de cadre didactice vor să se transfere în alte școli. CNLR Bistrița pune condiții

O sută de cadre didactice și-au depus cereri la Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud ca să se transfere în școli fie pentru că nu mai au cui preda din toamnă, fie pentru că sunt prea departe de casă și sunt obligate să facă naveta.

Conducerea Colegiului Național ”Liviu Rebreanu” Bistrița a transmis Comisiei județene de mobilitate o condiție specifică pentru cadrele didactice care vor să predea în această școală de prestigiu, anume aceea să fi obținut media 9,75 la inspecția la clasă la disciplina/catedra solicitată, la o clasă aleasă de către o comisie numită de directorul școlii.

Punctajele obținute de candidați le puteți vedea AICI.

Ședința publică de repartizare va avea loc vineri la sediul ISJ începând cu ora 9.30 cu disciplina Matematică, ultimele fiind limbile moderne (ora 13.30).

Conform metodologiei, la etapa de pretransfer consimțit între unitățile de învățământ preuniversitar la nivelul unităţii de învăţământ sau a consorţiului, în aceeaşi localitate, în localitatea de domiciliu sau pentru apropiere de domiciliu, participă cadrele didactice din învăţământul preuniversitar la solicitarea acestora, dar și cadrele didactice aflate în reducere de activitate începând cu data de 1 septembrie 2024.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.