Actualitate

Parcarea etajată de pe str. Crinilor va schimba la față întreaga zonă

Primăria Bistrița și-a propus să amenajeze o parcare modernă pe strada Crinilor, care va avea acces din strada Ghiocelului la vest și din Piața Petru Rareș la sud. În total, aici vor fi create 239 de locuri de parcare.

Pe un teren de 1570 de mp vor fi amplasate platforme de parcare pentru autoturisme, dar proiectul mai cuprinde și amenajarea de alei pietonale și spații verzi.

”Spațiul de joacă existent va fi relocat în apropiere și modernizat”, a precizat primarul Ioan Turc.

Parcarea va avea regim de înălțime S+P+2E, în jurul ei va fi mult spațiu verde, vor fi reamenajate trotuarele și aleile pietonale și va fi creat un loc modern de care să se bucure în special locatarii blocurilor de pe străzile Crinilor și Ghiocelului, respectiv Piața Petru Rareș și Bulevardul Decebal.

Etichete

3 comentarii

  • ,,în săbii să ne tăiem, ori în benere și parcări să ne luptăm” par a spune bravii noștri luptători pentru ciolan, pardon, binele nostru. No, amu orice zâceți, ori ce promiteți, are iz electoral și miroase a minciunică. În rest, vedem că în fruntea celor care aveau sloganul, fără penali în funcțiile publice, au primi doi pe listă, barna și voiculescu, urmăriți penal, cel care tăia pensiile speciale în 30 de zile, e al doilea pe lista comasaților, adică rareș pensatul și exemplele pot continua. Mă, mai lăsați-ne în bgeata noastră, până după alegeri, apoi faceți măcar jumătate din ce-ați promis șî tăt a ci bine. No, numa zîc.

    40
    5
  • Adevarat! Va schimba la fata intreaga zona , in sensul ca va deveni mai urata si mai poluata. Ar fi bine ca in loc de parcari sa se faca parcuri. Altfel , azi am vazut multi , multi porumbei care mancau de zor samanta de gazon/iarba pe spatiile „galbene” , (care ar trebui sa devina verzi !) de pe B-dul Independentei. Domnilor , ecologistilor , specialistilor , ganditorilor , etc. de la „spatii verzi” din cadrul Primariei Bistrita ! Trebuie sa stiti ca dupa insamantare solul trebuie tavalugit pentru ca samanta sa intre in pamant . Altfel nu rasare iarba! Taranii (fara scoala) stiau ca atunci cand se seamana „lutarna” si „luher” trebuie imediat grapat ca sa se ingroape/sa se incorporeze samanta in sol. Nu risipiti resursele si nu mai lucrati fara minte !

    28
    5
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.