Actualitate

”100 de ani de Jandarmerie în Bistriţa-Năsăud” (FOTO)

În contextul Zilei Jandarmeriei, la Sediul Serviciului Județean al Arhivelor Naţionale din str. Gării Bistrița a avut loc vernisajul expoziției aniversare ”100 de ani de Jandarmerie în judeţul Bistriţa-Năsăud”.

Au fost expuse documente vechi, fotografii, materiale aflate în dotarea jandarmilor în decursul timpului şi diverse ţinute purtate în perioade diferite de timp, pe tipuri de misiuni, inclusiv cele actuale aflate în dotarea jandarmilor, informează Inspectoratul de Jandarmi Județean.

 

La vernisaj au fost prezente autorităţile judeţene şi locale dar şi şefii instituţiilor cu care Jandarmeria cooperează la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud.

Punctul culminant al activităţilor dedicate Zilei Jandarmeriei Române la Bistriţa va fi marți 3 aprilie, de la ora 12.00, pe pietonalul Liviu Rebreanu. La împlinirea a 168 de ani de la înfiinţarea acestei arme, veţi putea asista la un ceremonial militar specific, veţi putea vedea tehnica folosită de jandarmi în diferite misiuni, dar şi autovehiculele aflate în dotarea inspectoratului.

 

4 comentarii

  • Astia parca …cum spune un antecititor de-al meu… trebuiau sa fie in strada nu la…sarbatorit!!!
    ASTIA CHIAR IN FIECARE ZI AU MOTIV DE SARBATOARE?
    CHIAR NU MAI LUCREAZA NIMENI PENTRU NEVOILE MELE DE ZI CU ZI…DIN STRADA?
    Cum fac astia sa previna un eventual atac cu cutitul din partea unui cetatean…preten de-al lor… cand trec pe strada Dornei …prin dreptul pasajului nr. 6?
    Vreau raspuns scris si oral!!!

  • Sarbatoresc degeaba 100 de ani pt ca, camatarii si valutistii tot in decebal sunt de 25 de ani si dupa cum spun faptele nu prea isi merita solda dar nici politia. Deci de ce mai sarbatoresc daca nu sunt cu adevarat jandarmi???

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.