Actualitate Recomandări

12 diplome de excelență acordate de Consiliul Județean (FOTO)

La finalul festivității de acordare a titlurilor de Cetățean de onoare al județului Bistrița-Năsăud, au fost înmânate Diplome de excelență:

Victoria Moldovan – domiciliată în Nimigea de Sus, asistent maternal profesionist din anul 2004, când a luat în plasament un copil bolnav cu Sindromul Down, încadrat în grad de handicap grav. Deși s-a pensionat de curând, a solicitat ca tânărul care a împlinit vârsta de 24 ani să rămână în continuare în familia sa.

Ana Palage – domiciliată în Feldru, asistent maternal profesionist din anul 2016, când a luat în plasament patru frați cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani, dintre care unul încadrat în grad de handicap cu probleme locomotorii serioase. Alături de întreaga familie s-a mobilizat pentru crearea unui mediu afectiv, reușind printr-un efort financiar consistent recuperarea medicală a copilului.

Mărioara Bușcoi – domiciliată în localitatea Zagra. Este asistent maternal profesionist din anul 2004 și a avut în plasament pe parcursul timpului trei copii, dintre care doi cu handicap. În prezent are în plasament o fată și un băiat încadrat în grad de handicap și, prin eforturi susținute, a reușit să mențină starea de sănătate a băiatului în parametri foarte buni.

Maria Lazăr – domiciliată în Bistrița. Asistent maternal profesionist din anul 2004, când a luat în plasament un tânăr încadrat în grad de handicap grav, pe care după împlinirea vârstei de 26 ani l-a luat în ocrotire cu tutelă. În același timp a mai luat în plasament încă un copil cu handicap.

Familia Ioan și Florița Veconiu – domiciliați în Arcalia, asistenți maternali profesioniști. Florița Veconiu a luat în anul 2008 în plasament un număr de 4 copii, iar pe unul l-a adoptat. Din anul 2017 și soțul ei, Ioan Veconiu, a fost angajat ca asistent maternal profesionist când a luat în plasament 3 copii. Acum familia are în ocrotire 4 copii plasați, doi copii adoptați și o fiică naturală.

Maria Șotropa – pentru activitatea desfășurată în administrația publică în calitate de secretar al comunei Poiana Ilvei, în perioada 2003- 2018

Mihail Vereș – pentru activitatea desfășurată în administrația publică în calitate de secretar al comunei Zagra, în perioada 1990-2018

Maria Șugar – pentru activitatea desfășurată în administrația publică

Lucian Naghi – pentru activitatea desfășurată în administrația publică

Alexa Dragu – pentru prestația extraordinară la ”Vocea României”

Cristian Moldovan – pentru prestația extraordinară la ”X Factor”

Asociația Tășuleasa Social – pentru cel mai original și frumos proiect lansat în anul centenar, ”Via Transilvanica”, pentru primul drum care unește românii, pentru primii 134 km (inaugurați în județul Bistrița-Năsăud).

1 comentariu

  • Mda. Pentru activitatea din administrația publică. Mai sunt și alte domenii de activitate, stimabile Radu Moldovan: sănătate, învățământ, protecție civilă, armată etc. De ce nu le băgați în seamă??

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS