Social

12 tineri care petreceau la o cabană la Figa, amendați de polițiști

12 sancțiuni în valoare de 7.000 de lei au aplicat polițiștii din Beclean unor petrecăreți la o cabană de la Figa, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

În după-amiaza zilei de ieri, 28 noiembrie, polițiștii din Beclean au aplicat 12 sancțiuni contravenționale în valoare de 7.000 de lei pentru organizarea unui eveniment privat.

Polițiștii care se aflau în acțiuni specifice de verificare privind respectarea măsurilor de prevenire și combatere a răspândirii infecției cu Sars-Cov-2 au identificat, la o cabană, un eveniment privat la care participau 12 persoane.

Tinerii, cu vârste cuprinse între 19-35 de ani, din Lechința și Bistrița, au fost sancționați contravențional de polițiști, cuantumul acestora fiind de 7.000 de lei.

Reamintim că este interzisă desfășurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri in spații închise și/sau deschise, publice și/sau private.

CITEȘTE ȘI:

5 comentarii

  • Cabenele de la Figa au fost descoperite de jandarmii din Beclean? Au aflat de ele? Au aflat ca de luni de zile sunt chefuri acolo? Cate 5-6 chefuri în fiecare week-end? Au lăsat statul în mașină la căldură descarcand telefoanele pe Facebook?

  • Pentru următoarea ieșire ar trebui sa aveți în vedere Colibița. Acolo jandarmii dau doar avertisment. Petrecerea continua.

  • Pe țiganii cerșetori de care e plin orașul nu i amendați? Mașinile parcate pe trotuar nu le vedeți? Gunoiul din oraș nu l vedeți?

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.