Actualitate

120 de polițiști, zilnic în stradă în minivacanța de Rusalii. Unde acționează

În perioada 18-21 iunie, aproape 500 de poliţişti bistriţeni vor fi în stradă și vor acționa pentru prevenirea evenimentelor neplăcute, protejarea drepturilor și libertăților cetățenilor, precum și salvarea de vieți, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Astfel, cu ocazia minivacanţei prilejuită de sărbătorirea Rusaliilor, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud vor acţiona pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona lăcaşurilor de cult sau de desfăşurare a manifestărilor publice.

În medie zilnic, vor acționa peste 120 de polițiști, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, instituindu-se de asemenea dispozitive mixte de ordine și siguranță publică şi în zona lăcașurilor de cult.

Purtarea măștii de protecție în spațiile închise, mijloacele de transport în comun și zonele aglomerate este în continuare obligatorie.

Pentru fluidizarea traficului rutier şi prevenirea producerii unor evenimente grave, poliţiştii de la rutieră vor acţiona pe drumurile publice, în zona lăcaşurilor de cult, pe principalele artere din zonele turistice şi pe traseele de acces către aceste zone. Pentru prevenirea evenimentelor rutiere negative, pe lângă prezența activă în trafic, polițiștii vor folosi autospeciale dotate cu aparate radar.

2 comentarii

  • Nu este surpriză! De ce să nu stea o oră cu radarul, să surprindă doi ghinioniști, apoi să aibă două zile libere sau să fie plătiți dublu!

  • Pune-ți fașe-ți bine numa doi la liniile de ștrec din Livezâle șâ lăsați-i pe 118 liberi,că-ntr-o zâ ZĂU CĂ NU MAI AVEM RĂBDARE ȘÂ ZÂNIM PESTE VOI….

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS