Actualitate Politică

198 de obiective finalizate și 157 demarate în mandatul ministrului Ioan Deneș

Senatorul Ioan Deneș a fost Ministrul Apelor și Pădurilor, cu o activitate remarcabilă constând în 198 de obiective finalizate și 157 de obiective demarate în această perioadă.

În total aceste investiții finalizate în domeniul apelor însumează 522 km de lucrări din care:

  • 284 km amenajări albi și regularizări
  • 55 km diguri
  • 183 km consolidări de maluri

Din obiectivele finalizate, 15 obiective se găsesc în județul Bistrița-Năsăud, printre acestea numărându-se cele de pe râul Bârgău, de pe râul Bistrița, de pe valea Budacului, de pe râul Șieu, de pe valea Budușel, sau de pe râul Dipșa.

În domeniul pădurilor, în perioada mandatului de ministru al lui Ioan Deneș, s-au realizat lucrări de regenerare pe o suprafață de 42.127 ha de pădure și s-a acordat sprijin financiar proprietarilor de păduri din ariile protejate.

De asemenea, s-au introdus în Catalogul Pădurilor Virgine și Cvasivirgine suprafețe de:

  • 6.917 ha păduri virgine
  • 22.116 ha păduri cvasivirgine

Pe 6 decembrie, PSD Bistrița-Năsăud merge la alegerile parlamentare cu o echipă care te reprezintă, profesioniști de încredere, specialiști în domenii diferite, cu experiență, pregătiți să reprezinte bistrițenii, să fie vocea lor în Parlamentul României și să realizeze legi care să stea la baza bunăstării comunităților.

Echipa deVotată, care să spună stop dezbinării, restart dezvoltării!

(Comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – PSD Organizația Județeană Bistriţa-Năsăud | Realizat de Timp Online SRL | Codul de identificare a Mandatarului Financiar: 11200020)

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS