Actualitate Politică

Bogdan Ivan: Venit minim de criză pentru fiecare român!

Bogdan Ivan, candidat din partea PSD la Camera Deputaților: ”Voi propune în Parlamentul României Legea Venitului minim de criză! Fiecare român care și-a pierdut locul de muncă din cauza unei situații de criză, cum este pandemia de coronavirus, va primi 1.500 de lei (aproximativ 300 euro) lunar.

Acest venit va fi disponibil pentru toți cetățenii români care își pierd locul de munca în context pandemic, cataclism natural sau război. Pe o perioadă determinată. Până sunt înlăturate efectele nenorocirilor.

Această măsură a fost testată în Finlanda doi ani, cu mare succes! Acum se testează în Germania și este propusă în Spania.

Da, economia țării a fost grav afectată, iar șomajul a crescut și va crește în continuare. Trebuie însă să venim în ajutorul oamenilor de bună credință și muncitori care nu mai au unde să muncească! O societate care își permite să consume, generează o economie puternică!

Este o măsură obligatorie și de bun simț, pe care o voi susține din toate puterile în Camera Deputaților!”.

(Comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – PSD Organizația Județeană Bistriţa-Năsăud | Realizat de Timp Online SRL | Codul de identificare a Mandatarului Financiar: 11200020)

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS