Comunicate

20 de elevi vor fi premiați la Gala Comunitarium

Gala Comunitarium 2023 – ”Visul”, eveniment organizat anual de Asociația Comunitarium, are loc joi 9 noiembrie, la Hotel Metropolis din Bistrița, începând cu ora 18.00.

20 de elevi cu performanțe deosebite dar cu resurse materiale modeste vor fi încurajați să își continue activitatea de studiu, fiind premiați cu câte un laptop.

5 personalități de succes în domenii diverse vor oferi exemplul personal pentru tinerii aspiranți.

13 artiști în devenire și consacrați completează o seară de vis.

Cea de-a 6-a ediție a Galei Comunitarium propune un eveniment care are ca scop încurajarea performanței. Copiii sunt îndemnați să își continue parcursul educațional deja confirmat de rezultatele de excepție obținute până în prezent.

Este foarte probabil ca adevaratul înțeles al noțiunii de ”a reuși în viață” să se poată dezvălui doar celor instruiți, ambițioși, curioși permanent și cu iubire de carte.

Prin intermediul numeroșilor sponsori care au rezonat cu ideea încurajării copiilor în drumul lor către desăvârșire educațională și nu numai, evenimentul din 9 noiembrie este un moment dedicat celor mai mici dintre noi, copiilor.

Asociația Comunitarium își propune să le ofere acestora atât un suport inițial important, câte un laptop pentru fiecare, cât și modele de urmat, care vin cu povestea reușitei lor să îi inspire.

Astfel, 5 personalități remarcabile își vor spune povestea pe scena Galei și vă invităm să îi studiați pe fiecare dintre ei, înainte de a-i întâlni în persoană:

Latura artistică a evenimentului este la înălțime, invitat principal fiind duoul format din Ada Milea și Bobo Burlăcianu, care, cu stilul lor inconfundabil, vor aduce un plus de savoare evenimentului. De asemenea, momentul artistic este completat de saxofonistul Codruț Bistrițeanul, care aduce întreaga sa experiență artistică de 30 de ani pentru a crea o atmosferă de poveste pe parcursul evenimentului, și de Orchestra de Chitare a Liceului de Muzică ”Tudor Jarda” din Bistrița, un grup de tineri pasionați și talentați. Actorul cu origini bistrițene, Dorin C. Zachei, este amfitrionul serii și ne va ghida pașii într-un eveniment de mare încărcătură emoțională și intelectuală.

Evenimentul beneficiază de susținere pe partea de organizare din partea unei echipe extraordinare de voluntari de toate vârstele, implicați atât în procesul de selecție al copiilor premiați cât și în organizarea evenimentului în sine.

Biletele costă 30 de lei și se găsesc exclusiv în format fizic la recepția Casa EMA.

Ne puteți scrie și pe paginile de social media ale Asociației Comunitarium, Facebook sau Instagram, pentru mai multe detalii sau mod de achiziție al biletelor.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.