Comunicate

Simplitate elegantă, design original și manoperă de înaltă calitate în fiecare produs

Se disting printr-o simplitate elegantă, iar iubitorii de formă minimalistă și funcționalitate maximă vor aprecia prăjitorul de pâine cu 4 felii, fierbătoarele, mixerele, storcătoarele de fructe și aparatele de cafea.

Produsele mărcii italiene Smeg adaugă o nouă dimensiune activităților standard ale vieții de zi cu zi. Designul atemporal și elegant, cu o manoperă de înaltă calitate, ascunde un interior bogat în soluții tehnologice moderne.

Producătorul italian se mândrește cu o poziție bine stabilită în sectorul aparatelor electrocasnice profesionale utilizate nu numai în gospodării, ci și în restaurante și laboratoare.

Proiectele ieșite din mâinile designerilor Smeg se disting printr-un design original, extrem de greu de reprodus, având ca leitmotiv o estetică italiană unică.

Marca colaborează în mod regulat cu arhitecți de talie mondială. Proeminența acordată designului este în echilibru cu tehnologia și manopera Smeg. Marca italiană dovedește că produsele albe cu eticheta „Made in Italy” pot fi robuste și fiabile.

Electrocasnicele mici de bucătărie produse de Smeg se disting prin simplitatea lor elegantă, care este disponibilă în mai multe versiuni de culori pe care le găsiți în showroom-ul Romana Deco Mobili din strada Constantin Roman Vivu nr.1, Bistrița (lângă magazinul Meridian).

📌Program showroom: 📍luni – vineri 10:00 – 18:00 📍sâmbătă 10:00-13:00

Pentru informații suplimentare sau comandă lăsați mesaj în privat sau la numărul de 📞telefon 0744644655

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.