Actualitate

2024, anul în care se joacă totul pe o singură carte. Zodiile norocoase

În anul în care tocmai am intrat, bogăția și norocul, la fel ca și dezastrele, vor veni în valuri. Este un an în care se anunță fenomene naturale violente. Mâinia va cuprinde lumea întreagă și fiecare va căuta și va găsi un lucru imaginar sau real ca suport pentru revolta sa împotriva constrângerilor de tot felul.

Potrivit zodiacului chinezesc, 2024 este Anul Dragonului de Lemn în care vom putea constata ”o revenire magnifică după anul relaxat și relaxant al Iepurelui”.

”Vom scruta orizontul foarte atent și ne vom pregăti seris pentru tot felul de proiecte grandioase, monumentale, extrem de ambițioase și de îndrăznețe. Spiritul neîmblânzit al Dragonului va însufleți totul, cu mult mai mult decât dimensiunile vieții. Într-un fel, ne vom afla într-o stare de permanentă euforie și plini de energie.

Este foarte înțelept să nu ne supraestimăm pe noi înșine sau potențialul de care dispunem în acest an arzător. Lucrurile apar și ne par mai bune în acest an decât sunt ele în realitate. Afacerile sunt pe un făgaș bun, iar banii pot fi obținuți ușor. Este momentul în care putem cere creditorilor noștri o amânare. Cheltuielile masive și planurile costisitoare sunt la ordinea zilei.

Puternicul Dragon își bate joc de omul prea prudent și strângător. El joacă pe o singură carte: totul sau nimic. Ne va stimula să gândim și să acționăm la un nivel mare, uneori depășind limitele prevederii.

Asiaticii consideră că este un an bun pentru căsătorii, pentru nașterea copiilor sau pentru începutul unei noi afaceri pentru că binevoitorul Dragon aduce mult noroc și fericire. Totuși, trebuie să ne temperăm puțin entuziasmul și să privim de două ori înainte de a sări, aceasta pentru că, deși norocosul Dragon ne umple de binecuvântarea sa pe toți, fără discriminare, el dispare atunci când trebuie să plătim pentru greșelile noastre. Succesele, ca și insuccesele vor fi magnifice.

În anul Dragonului, bogățiile și norocul, la fel ca și dezastrele, vor veni în valuri masive. Acest an este marcat de fenomene naturale violente și surprinzătoare. Mâinia va cuprinde lumea întreagă și fiecare va căuta și va găsi un lucru imaginar sau real ca suport pentru revolta sa împotriva constrângerilor de tot felul. Atmosfera electrizantă creată de puternicul dragon ne va afecta pe toți, fără excepție”, scrie Virgil Ionescu în cartea ”Zodiacul chinezesc”, apărută în 1990 la Editura Coresi.

Iată cum va fi anul pentru fiecare zodie:

  • ȘOBOLAN: Un an excelent, cu afaceri foarte bune și șanse în dragoste. Va fi un an liniștit, cu câștiguri financiare sau promovări, dar în timp ce i se vor recunoaște realizările, trebuie să fie atent la noile prietenii sau asociații care tind să se folosească de el
  • BOU: Un an modest în care va fi ocupat cu numeroase schimbări și complicații neașteptate. Planurile i se vor realiza, dar nu atât de repede pe cât își dorește. Va avea de muncit din greu, deși va cunoaște oameni cu multă influență care îl vor ajuta
  • TIGRU: Nu cine știe ce în acest an. Va face greu rost de bani și poate fi influențat de alții să facă investiții nerentabile. Va fi și nefericit din cauza despărțirii de cineva drag sau ruperea unei prietenii. Se adaptează cu dificultate schimbărilor chiar dacă acestea sunt în propriul lui interes
  • IEPURE: Se poate aștepta la un an fericit, dar moderat. Oricum, va fi prea ocupat cu treburile gospodărești și cu cariera sa. Lucrurile se vor amesteca rezultând stări financiare mediocre, dar el va fi mulțumit și satisfăcut pentru că, în ansamblu, câștigurile sale vor depăși pierderile. Își va face prieteni noi, plini de putere și influență care îi vor fi folositori în viitor
  • DRAGON: Un an foarte bun în care va trage numeroase foloase și poate fi promovat sau poate face progrese fantastice în activitatea sa. Succesele vin ușor din orice pentru că acest an răscolitor îl va ține în permanență ocupat și în alertă
  • ȘARPE: Un an dificil. Să nu se aștepte la câștiguri deosebite sau avansări în carieră. Trebuie să se teamă de bârfele răutăcioase și de partenerii plini de gelozie. Cele mai mari necazuri le va avea în vară, dar după răcirea vremii, va primi vești bune. Un an în care trebuie să elimine extravaganțele și să aibă grijă de banii lui
  • CAL: Un an amestecat. Multe afaceri în curs și nearanjate îi vor pune răbdarea la încercare. Grijile vor fi apăsătoare și îi vor afecta sănătatea, dar nu trebuie să se aștepte la ce e mai rău. Furtunile vor trece fără prea multe pagube. E un an bun pentru a-și face noi prieteni și să se împace cu dușmanii lui
  • OAIE: Un an agitat, dar sobru. Câștigurile vor fi la limită. Deși vor fi multe dispute, va avea norocul să nu aibă parte de scandal sau de vreo calamitate. Face cu greu rost de bani acum, dar va ieși admirabil din această furtună dacă nu riscă sau nu face schimbări radicale în viață.
  • MAIMUȚA: Câștigurile din acest an vor căpăta aspectul acumulărilor de ordin știinfific sau tehnic. Beneficiile nu sunt materiale și nici imediate. Va avea capul plin de griji și dispute nesoluționate și va trebui să facă față unor cheltuieli majore sau să se salveze renunțând la planuri. Un an în care va trebui multă vigilență și puține riscuri asumate.
  • COCOȘ: Un an bun și prosper. Succesul îi va străluci acum, astfel încât va fi capabil să ocupe funcții de conducere sau va avea puterea să-și transforme propriul destin. Liniștit acasă, fără probleme de sănătate, va avea de suferit totuși unele frustrări care îl vor obosi și enerva. Se prevăd nașteri sau căsătorii în familia sa.
  • CÂINE: Un an dificil. Va trebui să se străduiască foarte mult pentru a-și menține forma și va avea mereu de luptat în afara competiției. Oamenii vor profita de pe urma poziției sale slabe și va fi predispus la îmbolnăviri infecțioase sau contagioase. Un an în care trebuie să stea cuminte și să-și unească forțele cu alții, nu să acționeze singur. Spre iarnă va primi vești bune.
  • MISTREȚ: Un an liniștit în care va beneficia de sprijinul unor oameni foarte puternici. Va ieși în evidență în fața superiorilor săi. Va câștiga recunoaștere și respect din partea colegilor de muncă, iar viața de familie va fi calmă. Se poate aștepta la unele probleme cu sănătatea sau la pierderea unor bunuri personale.

În tabelul de mai jos puteți găsi zodia în funcție de anul nașterii, cu mențiunea că anul nou chinezesc începe în luna februarie.

5 comentarii

  • Articol interesant dar incomplet, ați descris previziunile pentru „fiecare zodie în parte” fără predicția aferenta pentru zodia Capra

    3
    5
  • La mulți ani tuturor!
    Nu am fost activ în ultima vreme, pentru ca am fost plecat în România la înmormântarea unui om tânăr, născut în același an cu mine, 1975.
    Aveți grijă de voi, de sănătatea voastră și de cei dragi.
    Pentru mine anul 2024 sigur va fi diferit de anii anteriori, …(ce este important in viata? Relațiile interumane,)
    Cred ca ar trebui cu toții să fim mai buni, mai umili, mai credincioși, și să nu ne enervam de toate nimicurile, in trafic, la coadă, că cineva a spus cineva nu știu ce…. nimicuri, fără însemnătate, care pot fi trecute cu vederea.
    Ce este important în viața? , – relațiile , oamenii!

    Sănătate și liniște sufletească tuturor.

    7
    5
    • In romania toate relatiile au la baza interesul, traficul de influenta generand grupuri organizate de tip mafiot!
      De exemplu…voi credeti ca cei cu pensii speciale s au trezit asa peste noapte cu postasul la usa…vezi ca ai pensie speciala????
      Nu!
      Prima data au fost… relatiile, dupa care grupul si terminand cu interesul!
      Daca nu e asa de ce nu vine la politie nici un beneficiar de pensie speciala cu tichetul de pensie…..sa declare a a gasit …o pensie speciala necuvenita?
      Sau…legat cu angajarile la stat…unde se promite recuperarea investitiei in 3 ani mai tare ca la fotovoltaice…ca sa se recupereze in 2 ani ii scot pe angajati cu hartia A4 in mana in fata institutiilor!!!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.