Actualitate Recomandări

22 de agenți economici oferă aproape 400 de locuri de muncă la Bursa AJOFM

Vineri 14 octombrie, începând cu ora 10.00, la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa-Năsăud se va desfăşura Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi.

Aceasta are drept scop facilitarea accesului tinerilor la locurile de muncă disponibile în judeţ şi interacţiunea directă a acestora cu agenţii economici, precum şi de a purta discuţii preliminare înaintea interviului propriu-zis de angajare.

La această bursă pot participa toate persoanele care se află în căutarea unui loc de muncă. 

Până la această dată un număr de 22 agenţi economici au confirmat participarea la bursă, oferind 392 locuri de muncă vacante, după cum urmează:

 • Pentru persoanele cu studii superioare – 28 locuri de muncă vacante;
 • Pentru persoanele cu studii medii şi profesionale – 364 locuri de muncă vacante;

Din întrega ofertă, 140 locuri de muncă sunt pentru muncitori necalificaţi.

Principalele meserii aferente locurilor de muncă oferite pentru persoanele cu studii superioare sunt: director comercial, director economic, director general, director vânzări, inginer de cercetare în echipamente şi instalaţii bord, inginer calitate, inginer electric, inginer electrotehnist, inginer electromecanic, inginer instalaţii, inginer mecanic, inginer mectronist, inginer de producţie, inginer proiectant, inginer de sistem software, sprecialist resurse umane, etc.

Principalele meserii aferente locurilor de muncă oferite pentru persoanele cu studii medii şi profesionale sunt: agent asigurări, agent de vânzări, ajutor tipograf, consultant asigurări, bucătar, buldo-excavatorist, brazor, cameristă hotel, confecţioner izolaţii la conductori electrici, consilier relaţii clienţi, controlor calitate, electrician de întreţinere şi reparaţii, extruderist, gestionar, îngrijitor clădiri, instalator instalaţii termice şi sanitare, lăcătuş mecanic, laminator, manipulant mărfuri, matriţer, mecanic auto, mecanic de întreţinere, modelor, montator acumulatori, muncitor necalificat, operator introducere validare şi prelucrare date, operator imprimare, operator maşini CNC, operator la prelucrarea maselor plastice, operator poliestar armat cu fibră de sticlă, operator vânzări prin telefon, pizzar, recepţioner hotel, sudor, stivuitorist, strungar, şef unitate, şlefuitor lustruitor, şofer de autoturisme şi camionete, tehnician calitate, tehnician mentenanţă, tinichigiu auto, tipograf, trefilator/trăgător, etc.

La această bursă au fost invitaţi şi membrii Consiliului Consultativ al AJOFM Bistriţa-Năsăud, reprezentanţi ai Penitenciarului Bistriţa, ai Centrului Militar Bistriţa, autorităţi locale.

Pentru Centrul Militar Bistriţa va fi amenajat un stand, deoarece aceştia pe lângă oferta educaţională, doresc să angajeze pe bază de contract de muncă, soldaţi/gradaţi.

De asemenea, cetăţenilor ucrainieni le va fi pregătit un stand. Toţi cetăţenii ucrainieni care îşi caută un loc de muncă în judeţul nostru sunt aşteptaţi la această bursă.

Pentru a participa la bursă, absolvenții sunt rugaţi să vă întocmească un curriculum vitae. Prima impresie pe care un angajator și-o face despre un solicitant este prin intermediul CV-ului, care ar trebui să vă reprezinte întocmai personalitatea și mai apoi experiența!”, informează instituția condusă de Otilia Râpan.

8 comentarii

 • M-am uitat atent să văd dacă nu cumva printre acești agenti nu-i și statul român, că de la stat se iau cei mai mulți bani. La privat e de muncă, iar acolo unde munca e plătită, iar angajatul respectat, acolo nu-i nevoie să cauți muncitori, te caută ei.
  PĂREREA MEA!

  45
  4
 • 400 de locuri de muncă toate pe salariul minim! Și apoi se mai miră patronii că nu au angajați de calitate. Patronii sunt singurii vinovați de migrația masivă a forței de muncă.

  30
  8
  • Fa-te patroana sa vezi câți bani dai la stat pentru angajați și vezi cât îți mai permiți sa le dai salarii. Un angajat de calitate e plătit după valoarea lui si la privat, dar pentru aia care rup usa la 4 fix si salariul minim e mult!

   2
   14
  • pt Relu

   privatu e jiodie…cum adica rupe usa la 4…pai daca asta e contractu de 8ore, voi vreti exploatare pe gratis. lucra cu familia ta daca esti incapabil sa respecti un contract.

   13
   1
 • Cam ce ați vrea domnișoară Raluca, program 9-„14 cu posibilitate de a pleca in timpul serviciului la Cumpărături” Asa ceva găsiți doar la „Stat „Niciodată la privat.

  12
  22
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.