Social

3 în 1: Imunizare, plimbare, degustare, duminică în stațiunea Sângeorz-Băi

Duminică 23 mai, în zona parcului stațiunii Sângeorz-Băi va fi organizat un centru de vaccinare drive-through cu serul Johnson & Johnson, ocazie cu care va avea loc și prima ediție a Târgului Lapcelui’ ge’ oi de pe Valea Someșului.

Imunizarea împotriva Covid-19 cu vaccinul Johnson & Johnson se face într-o singură doză, nemaifiind nevoie de rapel.

Startul se dă la ora 8.00, o echipă de vaccinare fiind pregătită să administreze acest ser.

”ESTE OFICIAL, fără programare, FĂRĂ RAPEL, doar cu buletinul direct din mașină! TREI ÎN UNU: IMUNIZARE, PLIMBARE, DEGUSTARE! Vă așteptăm cu drag pe toți bistrițenii! Bonus, hidratare cu BORCUT. DRIVE-THROUGH = treci cu mașina și te vaccinezi pe loc!”, a anunțat primarul Traian Ogâgău.

Va fi al treilea centru de vaccinare drive-through deschis în județul Bistrița-Năsăud. Precedentele campanii de acest fel s-au desfășurat în Bistrița, vaccinul utilizat fiind Pfizer: în 8-9 mai, la centrul drive-through din parcarea B1 Shopping s-au vaccinat 1.068 de persoane, iar în 15 mai, în parcarea magazinului Selgros, 444 de persoane.

”Continuăm suita de campanii drive-through, de această dată în Sângeorz-Băi. Este necesar să facem tot ce putem pentru ca imunizarea să fie mult mai accesibilă pentru cetățeni, iar acesta este un prim pas pentru zona Sângeorz-Băi, unde așteptăm și locuitorii de pe Valea Someșului. Mai avem și vestea bună că avem în lucru, împreună cu primarul Traian Ogâgău și colegii din CJSU, derularea procedurilor pentru deschiderea unui centru permanent de vaccinare în acest oraș”, spune prefectul Stelian Dolha.

Cei care doresc să se imunizeze trebuie doar să își prezinte actul de identitate și o declarație pe propria răspundere, care poate fi descărcată de aici.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2816357771964609&id=1542046616062404

4 comentarii

  • Vai mă Trăienuc, eu am crezut că tu ești vaccinat, după cum ce-ai comportat în campanie.No ceamăl șî pe Suciu șî injectază-l șî pi iel să nu-i mai trăbuiască primar.Șî nu uita să dezinfectezi o țîră parcu cu jinars de poame țîpat din avion.No numa zîc, nu ce mînie, că asta-i…PĂREREA ME!

  • Daca nu vreti vaccin va recomand cu încredere gargara cu apa de biserica, 10 cruciulițe la gat, anafura in buzunare, iconite prin genti si la masina si sa faceti cat mai multe cruci …. iar daca totusi se imbolnavesc si poate chiar trec pe lumea cealaltă – apoi ce sa va fac daca n-ati avut zile.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS