Actualitate

3 tone de deșeuri adunate de pe malurile râului Bistrița, în zona orașului, într-o singură zi

Angajații Sistemului de Gospodărire a Apelor Bistrița-Năsăud au desfășurat o acțiune de igienizare pe malurile râului Bistrița, în zona municipiului. În total, au adunat 3 tone de deșeuri.

Ei au reușit să adune o cantitate semnificativă de gunoaie de pe ambele maluri ale râului Bistrița: 1.800 kg de deșeuri vegetale, 700 kg de deșeuri menajere și 500 kg de PET-uri.

Acțiunea de igienizare a fost organizată în cadrul campaniei naționale Curățăm România, care se derulează până în 31 mai.

”Prin fiecare acțiune de igienizare pe care o facem, ne dorim să oferim un model de bună practică și să-i familiarizăm pe cetățeni cu modalitățile de valorificare a deșeurilor și cu posibilitățile de colectare existente la nivel local. De asemenea, vrem să schimbăm percepția și atitudinea instituțiilor, a factorilor de răspundere și a cetățenilor din comunități”, a transmis ABA Someș-Tisa.

4 comentarii

  • Bravo! Felicitari! Continuati si in anii urmatori! In 5 ani adunati 15 tone. In 15 ani vor fi 30 de tone, dar poate veti performa si veti aduna 50. Vom vedea si va vom felicita la momentul respectiv.

  • Sa curețe ca atunci când ceri un aviz în zona apelor, trebuie sa mergi la ei, iar când trebuie sa facă ceva construcții în zona apelor nu mai e zona lor… Papa banii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS